Boris Johnson, curaj nebun la Kiev.

Ministerul Apararii din Ucraina a publicat imagini cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson, si cu presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, care se plimba prin Kiev si stau de vorba cu oamenii. ”Asa arata democratia. Asa arata curajul”, au transmis oficialii de la Kiev.

Ministerul Apararii din Ucraina a publicat, sambata seara, imagini de la vizita premierului Boris Johnson la Kiev.

”S-au plimbat prin centrul Kievului si au vorbit cu oamenii obisnuiti. Asa arata democratia. Asa arata curajul. Asa arata prietenia adevarata intre popoare si intre natiuni”, este mesajul transmis de minister, pe contul de Twitter.

In clipul de peste 2 minute, cei doi oficiali se plimba prin capitala Ucrainei, iar la un moment dat Boris Johnson da mana cu un barbat care-i multumeste pentru ajutor, spune ca este foare bucuros sa-l intalneasca si se declara un iubitor al Marii Britanii.

loading...
„Ma bucur foarte mult sa va intalnesc. A fost un privilegiu pentru noi sa va ajutam. Aveti un presedinte remarcabil, domnul Zelenski, a facut o treaba uimitoare. Ne dorim sa continuam sa sprijinim populatia Ucrainei, pentru atata timp cat va fi necesar„, a afirmat Boris Johnson.

Johnson si Zelenski trec printre oameni, pe o strada din Kiev, iar in jurul lor se vad inclusiv baricade. Cei doi saluta oamenii pe langa care trec si le fac cu mana.

Pe durata deplasarii, cei doi oficiali au fost insotiti de mai multi militari inarmati.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro