BOTE SI-A LUAT APARTAMENT DE PESTE 350.000 DE EURO IN DUBAI.

Dubai, pamant romanesc! Tot mai multe vedete de la noi achizitioneaza proprietati in luxosul Dubai.

Dubai a devenit cea mai populara destinatie din 2022. Romanii sunt dornici sa-si petreaca vacanta aici, iar persoanele publice din tara noastra aleg sa faca afaceri sau sa investeasca in imobiliare.

Andreea Balan, Anamaria Prodan, Denisa Tanase sau Ramona Gabor sunt doar cateva nume ale celor care au ales Dubaiul. Acum a venit randul designerului Catalin Botezatu. Recent, creatorul de moda a facut o investitie de sute de mii de euro, de care este extrem de mandru.

El si-a achizitionat un apartament de lux in Dubai, la etajul 54. In ceea ce priveste suma pe care a scos-o din buzunar, Botezatu nu a vrut sa dea prea multe detalii, insa se pare ca locuinta sa din Dubai a costat nu mai putin de 350.000 de euro.

loading...
„Este la etajul 54, are un view (vedere n.r) catre ocean, dar si partea de oras. La ultimul etaj e o gradina tropicala superba, unde ploua, unde sunt pasari care zboara, sunt piscine artificiale, magazine, sali de evenimente, as putea spune ca urmatoarea prezentare o fac la mine acasa. Are un dressing mare, o baie mare, un living incapator, niste dormitoare. E foarte important pentru ca apartamentele cumparate acum vor avea o valoare extrordinara peste doar cateva luni doar, sunt ofete de nerefuzat”, a marturisit Catalin Botezatu

Bote are planuri mari: vrea un spatiu comercial in centrul Dubaiului. ”Vreau sa deschid un magazin multibrand de designeri romani din septembrie, in mai multe Emirate. Deocamdata am vazut spatii de magazine si am avut diferite intalniri cu arhitecti. Am imbinat utilul cu vacanta”, a spus Catalin Botezatu.

sursa: debarbati.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro