Brigitte Pastrama a trecut printr-o perioada extrem de dificila

Brigitte Pastrama a trecut printr-o perioada extrem de dificila, iar tot stresul acumulat nu i-a adus lucruri bune. La momentul actual, vedeta de televiziune se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anuntul a fost facut chiar de ea, pe contul sau de socializare.

Brigitte Pastrama este una dintre cele mai cunoscute vedete din tara noastra. Pe retelele de socializare, sotia lui Florin Pastrama isi tine fanii la curent cu ultimele noutati din viata sa. In urma cu putin timp, a facut un anunt total neasteptat.

Mai exact, le-a spus urmaritorilor din mediul online ca nu se simte deloc bine si ca se confrunta cu probleme serioase in ultima perioada. Iata de la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

Brigitte Pastrama spune ca ultimele sapte luni au fost extrem de grele. Stresul, faptul ca nu lua masa la ore potrivite si lipsa timpului au facut-o pe vedeta sa clacheze. Corpul ei a inceput sa transmita mai multe semnale, iar problemele ei de sanatate au inceput sa apara imediat.

loading...
Sotia lui Florin Pastrama le-a spus fanilor din mediul online cum se simte la momentul actual.

„Lipsa timpului, mesele la ore tarzii si stresul din ultime 7 luni ale anului 2021, mi-au nenorocit sanatatea, corpul dar si psihicul”, a spus ea pe Instagram.

Totodata, vedeta de televiziune a mai adaugat faptul ca a inceput anul 2022 cu o schimbare majora. A decis ca este momentul sa isi acorde mai mult timp si, astfel, s-a apucat de sport, respecta cele trei mese pe zi si a renuntat la anumite alimente.

Aceasta le-a mai spus internautilor ca rezultatele deja sunt vizibile, chiar daca au trecut doar trei saptamani de cand a inceput.

„Am inceput anul 2022 cu mult sport, cardio, acum am timp sa mananc de trei ori pe zi, evit mancarea procesata, covrigii, si consum zilnic suplimente de vitamine si minerale. Rezultatele sunt vizibile deja in trei saptamani. N-am pus poza din 3 ianuarie de rusine, eram un dezastru”, a mai spus Brigitte pe pagina sa de socializare.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro