Catalin Scarlatescu, primele dezvaluiri despre iubita sa intr-o emisiune televizata

Chef Catalin Scarlatescu (49 de ani) a vorbit pentru prima oara intr-o emisiune televizata despre iubita lui, actrita Doina Teodoru (32 de ani).

Cei doi au fost invitati in emisiunea “Pretul cel bun”, de la Antena 1, moderata de Liviu Varciu. Chef Scarlatescu a recunoscut la sfarsitul anului trecut ca are o relatie cu castigatoarea sezonului al treilea iUmor, actrita Doina Teodoru, dar pana acum cei doi au fost destul de discreti, ferindu-se de ochii publicului. In editia de Paste a emisiunii de la Antena 1, Scarlatescu si Doina au stat la pupitrul concurentilor, alaturi de Adriana Trandafir si fiica sa, Maria Speranta. Liviu Varciu l-a invitat pe juratul de la “Chefi fara limite” sa ghiceasca pretul unui produs, asa cum cere formatul emisiunii, iar apoi l-a luat la intrebari legate de iubita lui care ii privea de pe scaunul concurentilor.

Cum te-ai hotarat sa te cumintesti? – l-a intrebat Liviu Varciu. O voce! O voce si o floare! Uite, ceva de genul: Treci acasa! – a raspuns Scarlatescu

Erai singurul barbat pe care-l invidiam! M-am oprit eu, s-a oprit Andrei (n.r. – Stefanescu, din trupa Alb Negru), s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, toti barbati frumosi! Te felicit pentru treaba asta! – a adaugat Varciu. La 25 de ani m-am oprit! – a completat razand celebrul Chef. Apoi a fost intrebat de gazda emisiunii daca gateste acasa.

loading...
Da, gatesc. Totul incepe cu o sticla de vin si pe urma incepem si gatesc. Eu fac cina, ea micul dejun – a adaugat juratul de la “Chefi fara limite!”

In urma cu cateva luni, Catalin Scarlatescu a dezvaluit ca are o relatie deosebita cu iubita lui. „Este o relatie foarte speciala si frumoasa… Si asa vreau sa ramana”, a declarat Scarlatescu, pentru Cancan, in iarna anului trecut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro