Cati bani castiga Banel Nicolita din Tik Tok?

Fostul international Banel Nicolita a recunoscut ca a pierdut toti banii pe care i-a castigat in perioada in care a fost jucator. Banel a pierdut recent toti banii castigati in fotbal dupa ce a fost patronul echipei de Liga 3 CS Faurei. El a fost nevoit sa plece in SUA o perioada pentru a reusi sa faca rost de bani.

Recent, sportivul si-a deschis o scoala de fotbal in Bucuresti, unde vrea sa descopere tineri talentati.

„Dintr-o joaca am intrat pe Tik Tok, acolo am stat de vorba cu suporterii. Iar unul dintr ei mi-a scris. „De ce nu-ti faci o scoala de fotbal?. Ai jucat fotbal, stii foarte bine cu ce se mananca”. M-a pus pe ganduri! Am stat o zi sau doua si m-am hotarat. Lunea trecuta am anuntat, iar marti deja au inceput inscrierile. Deja am 17 copii. Parintii cand suna vor sa auda pe cineva de incredere. Asa ca eu sunt cel care raspunde la telefon, eu fac inscrierile”, spune Banel pentru gsp.ro.

Banel Nicolita cere bani pe Tik Tok

loading...
Banel Nicolita incearca sa treaca peste problemele financiare prin clipurile pe care le posteaza pe Tik Tok si live-urile de aici. Conform Fanatik, Banel castiga in jur de 1.500 – 2.000 de euro pe luna din donatiile pe care le primeste pe Tik Tok.

El are in jur de 110.000 de urmaritori pe Tik Tok, platforma pe care face diverse filmulete si provocari. Fanii sai il recompenseaza si ii fac donatii, cumparand diferite obiecte virtuale: sepci, locomotive, avioane, trofee, etc.

„Mi-am pierdut banii, familia si copilasii! Am ales gresit, dar am facut-o constient”

Nicolita recunoaste ca datoriile acumulate, dar si divortul din 2020, l-au afectat foarte mult: „Din cauza Faureiului mi-am pierdut copilasii. Mi-am pierdut banii, familia. Cele mai importante lucruri.

Nu mi-e de bani, pentru ca-i puteam pierde oricand. Puteam risca intr-o afacere, sa cred in ea si sa pierd. Dar familia? Am pierdut familia! Si nu se mai poate intoarce nimic! S-au adunat prea multe si am pierdut tot. S-a rupt tot!”

Banel Nicolita a strans 37 de selectii pentru echipa nationala. Mijlocasul are 242 de meciuri si 32 de goluri in Liga 1.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro