Cum i-a indeplinit Anamaria Prodan visul lui Reghecampf

Anamaria Prodan a rememorat un episod din casnicia cu Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan (49 ani) si Laurentiu Reghecampf (46 ani) se afla in plin proce de divort. Recent, cei doi au avut deja o prima infatisare la Tribunalul din Buftea, unde impresarul FIFA a marturisit ca fostul sau sot nu mai este interesat de cresterea copilului comun.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a tinut inca o data sa precizeze ca ea era responsabila cu surprizele in familie. Agentul a dezvaluit ca i-a oferit cadou lui Reghecampf masina vietii sale, un Ferrari care a costat mai bine de 300.000 de euro.
loading...
„Am tot ce-mi doresc pe pamantul asta. Uite, Reghecampf a zis ca visul vietii lui este sa aiba Ferrari. Cand m-am dus eu la Ferrari, i-am zis sefului de acolo: ‘Vreau si eu repede un Ferrari’ / ‘Stiti ca e pe comanda’ / ‘Nu, eu vreau acum, banii jos’ / ‘Stiti e 300 si ceva de mii de euro’/ ‘Banii jos, banii jos, acum o vreau! Sotul meu vine maine in tara. Masina asta vreau sa fie cu funda, cu sampanie si sa ii dai cheia sa plece direct cu ea’.
Cred ca am facut actele in cateva ore, ca Dumnezeu le aseaza pe toate. Cineva foarte important din tara asta a refuzat masina, s-a gresit culoarea. Asa ca am luat-o eu. Cand am venit de la aeroport, i-am zis ca trebuie sa o luam pe alt drum, ne-am oprit la Ferrari si masina era cu funda. A lesinat cand a vazut-o. Eu am fost omul care a facut aceste surprize in familia Prodan – Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan la podcastul lui Damian Draghici.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro