Denisa Tanase si Mircea Branzei, castiguri de 60 milioane de euro in 3 luni. Ce afaceri au in Dubai

Denisa Tanase si sotul ei, Mircea Branzei, au dat lovitura in afaceri. Fosta artista de la trupa Bambi s-a mutat de cateva luni in Dubai impreuna cu partenerul ei, acolo unde au reusit sa aiba castiguri de 60 de milioane de euro in doar 3 luni.

Pe langa afacerea cu parfumuri pe care o au, acestia au intrat si in domeniul imobiliarelor. Denisa Tanase si Mircea Branzei au plecat din Romania in urma cu cateva luni si s-au mutat in Dubai, acolo unde au reusit sa aiba castiguri colosale in scurt timp. Mircea Branzei, sotul vedetei, a fost invitat la podcastul „Fain&Simplu” gazduit de Mihai Morar. Episodul care a aparut recent pe YouTube a fost filmat chiar in Emiratele Arabe Unite.

Mircea este pasionat de scalarea afacerilor si ii place sa inceapa businessuri de la zero, sa le multiplice. In primele 3 luni din acest an, Mircea Branzei si Denisa Tanase au reusit sa vanda 150 de proprietati imobiliare in valoare de peste 60 de milioane de euro in Dubai. „Este noua America. Multi oameni vin in Dubai, e Lumea Noua si seicul este un vizionar. A reusit sa se adapteze atat de repede, incat si-a deschis portile pentru toata lumea si lumea iubeste sa vina in Dubai”, a declarat Mircea Branzei in cadrul podcastului Fain & Simplu, gazduit de Mihai Morar.

Povestea de succes cu imobiliarele a inceput mai mult dintr-o gluma, sustine acesta. „Sincer, a inceput dintr-o gluma. Venind cu Denisa de mai multe ori pe an aici, cu parfumurile, eram fix inainte de pandemie, la sfarsitul lui decembrie-inceputul lui ianuarie si aveam avion. Cu o seara inainte, am zis sa «testam si noi bogatia», sa parem interesati de proprietatile din Dubai, sa mergem la o vizionare. Ne gandeam ca nu ne puteam apropia de Dubai, unde totul e lux si opulenta, dar pentru romani chiar e accesibil”, a mai spus omul de afaceri.

loading...
„Ai nevoie de doua elemente foarte importante pentru a scala un business. Ai nevoie de un sistem si ai nevoie de oameni. Eu le-am spus tuturor oamenilor mei la angajare: «Fa-ma sa nu ma pot lipsi de tine si castigi cat vrei». (…) Aproape 150 de apartamente vandute de agentia mea din decembrie pana acum… peste 60 de milioane de euro. Agentia mea inseamna eu si Denisa”, a spus Mircea Branzei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro