Elena Udrea va ramane in arest pana la momentul extradarii sale

Elena Udrea a ajuns sambata, pentru a doua oara, in fata unei instante din Bulgaria.

Judecatorii au decis in urma cu mai putin de o ora ca ea va ramane in arest pana cand vor fi dezbatute procedurile legale pentru aducerea ei in tara. Avocatii cerusera ca Elena Udrea sa fie lasata in libertate, ca sa poata avea grija de fetita ei, dar solicitarile au fost respinse.

Elena Udrea a intrat din nou in sala de judecata de la Blagoevgrad, din Bulgaria. Abia a avut loc sa treaca printre camerele de filmare care o asteptau pe hol. In comparatie cu momentul retinerii, de data aceasta, Udrea a purtat un tricou negru si a renuntat la tocuri pentru incaltaminte sport. Prin usa intredeschisa, ea a fost surprinsa ducand spre ochi o batista albsatra.

Fata de ziua de vineri, sambata procesul a inceput cu o ora intarziere, pentru ca translatorul a intarziat si a venit cu autobuzul de la Sofia.

loading...
Acum, Elena Udrea este insotita si de un aparator din Romania, pe langa avocata din Bulgaria. Din cauza avocatei bulgare, procesul a tergiversat, a pierdut o ora si jumatate ca sa isi poata printa niste documente.

Este pentru a doua oara cand Elena Udrea ajunge in fata autoritatilor din Bulgaria. Judecatorul de aici va decide in ce interval si in ce conditii Elena Udrea poate fi adusa in tara. Orice decizie luata poate fi insa, contestata.

Potrivit unor surse, Elena Udrea i-ar fi spus judecatoarei ca este de acord cu orice masura, mai putin cea de arest pentru ca trebuie sa aiba grija de fetita ei.

In tara, pe Elena Udrea o asteapta o condamnare de 6 ani cu executare in dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru a parasit Romania cu cateva ore inainte ca judecatorii sa anunte sentinta finala. La cererea colegilor romani, politistii bulgari au prins-o pe Udrea in apropiere de granita cu Grecia.

Deocamdata, procesul este in curs. Cel mai probabil, o vor retine in Bulgaria pe durata judecarii cererii autoritatilor romane de a fi adusa in Romania.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro