Fiica vitrega a ministrului rus de Externe, Sergei Lavrov, afectata de sanctiunile britanicilor

Marea Britanie a anuntat noi sanctiuni ce vizeaza peste 55 de persoane si companii rusesti, dar si sase entitati bieloruse, in contextul razboiului din Ucraina. In urma aplicarii sanctiunilor, companiilor vizate li se vor ingheta activele, iar persoanelor li se va interzice sa calatoreasca dinspre sau inspre Regatul Unit.

Pe lista sanctiunilor se afla si Polina Kovalev, fata vitrega a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov. Ea are in Londra o proprietate de peste 4 milioane de lire sterline. Polina este fiica Svetlanei Poliakova, o femeie cu care Lavrov are o relatie din anii 2000, noteaza presa internationala.

Porivit informatiilor obtinute de fundatia de anticoruptie condusa de liderul opozitiei Alexei Navalnyii, Svetlana Poliakova are un apartament in Moscova de 5 milioane de lire sterline si il insoteste pe Lavrov in calatoriile pe care le face in interes de serviciu.
loading...
Fiica ministrului rus are 26 de ani, s-a nascut in Rusia, dar traieste in Londra. Polina are studii in economie si strategii de afaceri. Apartamentul pe c are il are a fost achizitionat in 2016, cu 4.4 milioane de lire sterline, are piscina, sala de sport, SPA si home cinema. Acolo, Polina sta cu un barbat despre care se spune ca ar fi partenerul ei.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro