Gabriela Prisacariu a primit un raspuns dur dupa ce a spus ca Mihaela Radulescu este „bunicuta”

Gabriela Prosacariu, sotia lui Dani Otil, a ironizat-o pe Mihaela Radulescu la o emisiune tv.

Prima femeie alaturi de care Dani s-a afisat dupa despartirea de Mihaela Radulescu este si cea care i-a devenit sotie. Gabriela Prisacariu l-a cucerit pe prezentatorul tv si i-a daruit un baietel minunat in urma cu aproape opt luni.

Cei doi si-au intemeiat o familie foarte frumoasa, iar pozele pe care le posteaza in mediul online au sute de mii de like-uri. Si trebuie sa mentionam ca una dintre calitatile Gabrielei, trasatura sesizata si de internauti, este simtul umorului.

Ei bine, de curand, in cadrul unei emisiuni de umor, protagonista noastra a ironizat-o pe Mihaela Radulescu afirmand ca „bunicuta lui Dani s-a mutat la Monaco”. Din pacate, cativa urmaritori ai frumoasei blonde nu au inteles formatul show-ului si au atacat-o dur pe sotia lui Dani.

” Ce penibila esti! N-ai facut nimic important in viata ta. Doar te-ai maritat cu Dani. Habar n-avem ce a gasit la tine. O ”gluma” mai proasta nu am auzit. Se vede ca esti tare frustrata. Asa tanara cum esti ”, este mesajul pe care Gabriela Prisacariu l-a primit de la o doamna care candva o aprecia, potrivit wowbiz.ro

loading...
” Nu vei fi niciodata o diva cum este Mihaela Radulescu! ”, a comentat o alta urmaritoare a Gabrielei.

” Daca as fi fost in locul tau, n-as fi avut curaj sa zic ceva de Mihaela Radulescu. Uita-te la tine si uita-te la ea ”, este alt mesaj usturator.

” Nu stie nimeni cine e sau cu ce se ocupa. E nevasta lui Dani. Urat sa vorbesti asa ”, sunt reactiile internautilor dupa participarea Gabrielei Prisacariu la o emisiune de umor.

Dani Otil a povestit, recent, de ce se simtea intimidat de Mihaela Radulescu.

„ Mihaela Radulescu, ori de cate ori eu povesteam ceva tare acasa, acum zece ani, zicea: «Pai, asta am facut eu acum zece ani». Si te desfundai, iti dai seama. Eu ii ziceam: «Ba, tu stii ca eu m-am dat de pe tiroliana de pe stalpul…» si ea zicea: «Tu stii ca noi am coborat 15 oameni pe o tiroliana intr-o emisiune la mare». Eu m-am simtit super de c**** ”, a spus Dani Otil, pe YouTube, ca invitat in emisiunea online a lui Speak.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro