Incident neplacut la concertul lui Maluma, de la Bucuresti.

O tanara a recurs la un gest necugetat seara trecuta la concertul organizat in Bucuresti, unde vedeta a fost nimeni altul decat Maluma. Romanca si-a aruncat lenjeria intima fara sa stea pe ganduri.

Maluma a avut multe concerte, dar cel din Bucuresti ii va ramane amintire. O romanca a reusit sa-l lase pe celebrul cantaret fara cuvinte, dupa ce si-a aruncat lenjeria intima, de culoare alba, pe scena, foarte aproape de artist.

Maluma este in prezent unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati cantareti din intreaga lume. El a fost asteptat cu nerabdare in tara noastra.

Tanarul a venit pregatit sa sustina un concert in Romania, insa o romanca l-a surprins.

Tanara si-a aruncat lenjeria intima, de culoare alba, pe scena. Maluma nu se astepta la asa ceva, asa ca a ramas mut de uimire. A ridicat lenjeria, iar apoi a privit-o uimit, mai ales pentru ca a ramas fara cuvinte.

loading...
Artistul face mereu atmosfera si multe domnisoare se tin dupa el. Asa ca o fana infocata a recurs la un gest uimitor. Celebrul cantaret a avut multe concerte, dar probabil ca niciodata nu a fost atat de surprins.

Barbatul nu a mai avut cuvinte atunci cand a observat ca romanca si-a aruncat lenjeria intima pe scena si a privit-o uimit pret de cateva secunde si s-a oprit din cantat, dar nu pentru mult timp.

Dupa ce s-a „holbat” la lenjerie, celebrul cantaret a lasat-o pe jos si a continuat sa-si cante piesele, dar cu zambetul pe buze. Multe vedete din tara noastra au mers la concert si s-au fotografiat alaturi de indragitul artist.

Nicole Cherry a postat o imagine de colectie alaturi de Maluma pe retelele de socializare, unde a primit numeroase aprecieri din partea fanilor.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro