Investigatie jurnalistica. Noi indicii care arata ca Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer

Vladimir Putin este in mod constant insotit de un medic specialist in cancer tiroidian, potrivit unei noi investigatii jurnalistice.

Yevgeny Selivanov, chirurg la Spitalul Clinic Central din Moscova, l-a acompaniat pe presedintele rus in nu mai putin de 35 de calatorii in statiunea sa preferata Soci, de la Marea Neagra, potrivit Proekt Media.

Descoperirea facuta de publicatia care acum este blocata in Rusia, dar care functioneaza din strainatate, sustine teoria conform careia Vladimir Putin a declarat razboi deoarece sufera de o boala grava. Exista suspiciuni ca presedintele rus ar fi sub un tratament bazat pe steroizi, acesta fiind si cauza pentru care i s-au umflat fata si gatul.

„Este general acceptat ca, in al 23-lea an la putere, presedintele Rusiei este interesat doar de geopolitica. De fapt, exista cel putin o alta problema pentru care Putin este la fel de ingrijorat – propria-i sanatate. El si-a aratat public interesul pentru cancerul tiroidian. In iulie 2020 s-a intalnit cu seful Centrului National de Cercetare Medicala pentru Endocrinologie, Ivan Dedov, care este si seful fiicei celei mare a lui Putin, Maria. Dedov i-a spus presedintelui despre prevalenta ridicata a cancerului tiroidian si a vorbit despre noul medicament hormonal Tyrogin, care lupta impotriva metastazelor dupa operatie”, se arata in raportul Proekt Media.

loading...
„Intr-adevar, se vorbeste in cercurile medicale despre problemele de sanatate ale presedintelui. In special aceste conversatii s-au intensificat la inceputul toamnei anului trecut, cand Putin s-a comportat deosebit de ciudat. Dupa o lunga sedere in izolare din cauza pandemiei de Covid-19, seful statului a inceput in sfarsit sa iasa, sa cunoasca oameni. Imediat dupa, Putin a anuntat ca trebuie sa intre in izolare, pentru ca in jur erau prea multi oameni bolnavi de coronavirus. Vestile au venit ca o surpriza chiar si pentru anturajul presedintelui. Secretarul sau de presa a fost la inceput confuz si a infirmat totul. Cu toate acestea, a doua zi, Putin a intrat in izolare, a participat la alegerile pentru Duma din biroul sau si nu a aparut in public toata luna. Nu se stie daca presedintele a suferit un fel de manipulare medicala, insa ulterior a inceput sa comunice cu oameni la o distanta foarte mare – stand pe partile opuse ale meselor uriase”, se mai arata in raport.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro