Jador, discrimnat de Filarmonica din Timisoara? Artistul da vina pe primarul orasului, Dominic Fritz

E scandal in Timisoara dupa ce Jador a aflat ca nu poate canta la Filarmonica din oras! Artistul acuza ca ar fi discriminat din cauza manelelor din repertoriu si arata cu degetul spre primarul din Timisoara. Dominic Fritz a aparut aseara pe aceeasi scena si a cantat… Nu manele, ci muzica populara!

Inregistrarea in care primarul din Timisoara canta muzica populara pe scena Filarmonicii l-a iritat pe Jador. Artistul spune ca ar canta aceeasi melodie, doar ca nu e primit in institutia de cultura.

Jador: „Ma pun eu primar, ca eu cred ca as face treaba buna pentru oameni! Ca mie, sincer, nu-mi trebuie bani si nici putere!”

Scandalul a inceput dupa ce Jador si Aza au inceput sa faca reclama la turneul national „Dau moda”.

Deschiderea este programata la Timisoara, intr-una din salile Firlarmonicii.

loading...
Iulia Dumitrascu, corespondent Kanal D: „Cererea a fost depusa in 5 aprilie, iar reprezentantii Filarmonicii Banatul au la dispozitie 30 de zile, adica pana pe 5 Mai, sa o aprobe sau nu. Concertul ar fi urmat sa aiba loc pe data de 17 mai.”

Jador: „Eu sunt de parere ca sunt subiectul principal al unui act de discriminare care este emanat de la institutia statului. Rasismul catre acest gen muzical.
Eu nu m-am suparat pentru ca primarul nu m-a lasat sa cant. Nu. M-am suparat pentru ca a spus ca-i o jignire la adresa orasului Timisoara. Stai, boss. Vine Pastele! Dumnezeu a spus ca suntem egali cu totii!”

Artistul spune ca ar fi avut un acord verbal pentru folosirea salii.
Dominic Fritz, primarul municipiului Timisoara: „Eu nu stiu cum am ajuns eu in toata povestea asta. Eu nu il cunosc pe artistul respectiv. Nu eu sunt cel care aproba sau dezaproba inchirierea salii Capitol. Domnul a inceput sa vanda niste bilete pentru un spatiu pentru care nu avea contract. Astai toata povestea!”

Si nu e singura problema. In programul turneului, Jador anunta un spectacol si la Teatrul Luceafarul din Iasi. Reprezentantii institutiei ar fi de acord, doar ca abia astazi au aflat de concert, desi evenimentul este intens promovat in mediul online.

Ioan Holban, director Teatrul “Luceafarul” Iasi: „Noi nu avem niciun fel adresa scrisa de la nimeni in legatura cu spectacolul acesta! Eu nu am nimic impotriva si am toata stima pentru cei care canta manele, cei care asculta. E un public, e un tip de spectacol!”

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro