Lino Golden si Sarah, fiica Anamariei Prodan, sunt impreuna?

Lino Golden este din ce in ce mai apropiat de Sarah, fiica Anamariei Prodan, dupa ce s-a despartit de frumoasa Patricia.

Lino Golden, fostul protejat al lui Alex Velea, este unul dintre cei mai iubiti artisti ai generatiei lui. Tanarul are o comunitate impresionanta pe retelele de socializare, iar piesele lui au milioane de vizualizari pe youtube.

Iar de cand a lansat, impreuna cu Jador, piesa „Dau moda”, in urma cu doi ani si jumatate, capitalul lui de imagine a crescut considerabil.

In dragoste, insa, solistul a trecut prin momente mai putin placute. S-a despartit de prima lui mare iubire, Andra Ghinea, dupa o relatie cu nabadai, iar acum putin timp i-a spus „adio” si Patriciei Tokacs, ultima lui iubita, o buna prietena a Alexiei Eram.

Ei bine, zvonurile din cercurile mondene si anumite postari de pe Instagram dau de inteles ca Lino ar fi acum in tatonari cu nimeni alta decat Sarah, fiica Anamariei Prodan. Cei doi au fost vazuti destul de des impreuna si, lesne de inteles, au aparut tot felul de barfe conform carora ar fi mai mult decat prieteni.

loading...
Mai mult decat atat, protagonistii nostri nu fac niciun efort sa demonstreze contrariul. Dimpotriva! Cantaretul a postat pe story o imagine cu o atentie pe care a primit-o, de curand, de la frumoasa blonda. Mesajul lui a fost simplu, „multumesc, Sarahh”, scrie wowbiz.ro, dar nu a trecut neobservat, si a alimentat zvonurile potrivit carora intre sportiva si artist ar fi ceva mai mult decat o simpla amicitie.

Scandalul dintre Alex Velea si cei despre care declara ca sunt copiii lui, Mario Fresh si Lino Golden, a luat prin surprindere toata industria muzicala din Romania. Iubitul Antoniei a spus, imediat dupa izbucnirea conflictului, de ce i-a luat sub aripa lui pe cei doi solisti cand acestia erau copii.

„Vreau sa va spun partea mea de adevar si mai departe concluzia o s-o trageti voi. Povestea celor doi suna cam asa. In momentul in care ne-am hotarat sa-i luam in casa noastra, in care au locuit, in care au crescut vreme de patru ani, lumea se intreba oare ce e in capul nostru pentru ca in industria asta, lumea renunta foarte usor la tine.

Eu si Antonia n-am tinut cont de sansele aproape inexistente care li s-au dat. Am vazut in ei talent si ambitie. Le-am oferit exact ceea ce imi doream pentru mine in copilarie, sprijinul cuiva care sa ma ajute in aceasta industrie”, a mai adaugat Alex Velea.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro