Mamei Elenei Udrea i s-a facut rau cand a aflat ca fiica sa a fost condamnata.

Condamnarea Elenei Udrea a produs multa durere in familia fostului ministru. Atunci cand a aflat, de la televizor, ca judecatorii au pronuntat cei sase ani de detentie cu executare, mamei „Blondei de la Cotroceni” i s-a facut rau. Ea se afla in casa acesteia, alaturi de ginere si de nepotica.

Potrivit surselor impact.ro, la fata locului a fost chemat de urgenta medicul familiei. Nu s-a apelat la ambulanta intrucat la poarta se afla presa, care ar fi transmis de indata stirea.

In acele momente, Elena Udrea se afla in capitala Bulgariei, la Sofia, de unde, dupa ce s-a anuntat sentinta s-a urcat in masina si nu a plecat spre tara ci a fugit catre vama cu Grecia.

Elena Udrea a fost prinsa pe teritoriul Bulgariei, dupa ce a fugit sustragandu-se pedepsei cu inchisoarea.

loading...
„In urma cooperarii dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si autoritatile din Bulgaria, femeia, pe numele careia este emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, a fost depistata pe teritoriul Bulgariei”, a precizat Politia Romana.

Ea a fost retinuta de autoritatile bulgare la Vama Kulata in momentul in care voia sa treaca in Grecia. In prezent ea se afla in arest in Bulgaria. Statul roman a cerut extradarea sa in Romania.

Ea se va afla si astazi in fata judecatorilor bulgari, in sala de judecata a Tribunalului din Blagoevgrad. Vineri, procesul Elenei Udrea a fost amanat intrucat judecatorii nu au avut avut la dispozitie un traducator acreditat pentru a traduce documentele din limba romana.

Udrea a ramas, joi, cu pedeapsa initiala de sase ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute. Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, contentatia initiata de Elena Udrea privind decizia initiala, in care fusese condamnata la sase ani de inchisoare.

Ea a mai fugit din tara in 2018, tot pentru a se sustrage unei pedepse cu inchisoarea, si a fost prinsa tocmai in Costa Rica. S-a reintors abia dupa ce sentinta initiala de 6 ani de inchisoare cu executare din dosarul Gala Bute a fost anulata ca urmare a interventiei CCR privind asa-zisa compunere nelegala a completurilor de judecatori de la Inalta Curte.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro