The Sun: Putin, nesigur si distras, a tremurat la slujba de Inviere, este uimitor de slabit

Aspectul fragil al lui Vladimir Putin la slujba de Inviere alimenteaza din nou zvonurile privind starea precara de sanatate a presedintelui rus, despre care se spune ca are cancer tiroidian in stadiu terminal si Parkinson.

Putin si-a muscat buzele in mai multe randuri, s-a framantat vizibil si a parut distras si nesigur, a sesizat The Sun analizand imaginile facute publice de Kremlin cu presedintele rus de la slujba de Inviere.

Tiranul, dupa cum il numeste publicatia britanica, a fost vazut facand mai multe grimase in timp ce tinea o lumanare aprinsa in mana langa altar, la liturghie de Inviere.

Asta a venit la cateva zile dupa ce un Putin dezordonat a fost vazut apucandu-se de coltul unei mese si batand din picior intr-un video despre care observatorii sustin ca arata o inrautatire drastica a starii sale fizice.

In noaptea de Inviere, Putin a parut mai putin umflat decat in ultimele saptamani, in timp ce statea la slujba din Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova, alaturi de primarul orasului, Serghei Sobyanin.

Scurte inregistrari TV au aratat cateva semne evidente ale tremurului adesea asociat cu boala Parkinson.

Telespectatorii l-au mai putut vedea pe autocratul imbatranit parand sa se simta inconfortabil, scotand limba si muscandu-si buzele.

La un moment dat, presedintele rus a fost vazut facandu-si incet semnul crucii, parand ca are mare grija sa-si controleze miscarea.

loading...
Aparitia publica a avut loc la cateva zile dupa ce televiziunea rusa de stat l-a prezentat pe Putin dand ordine sefului Apararii, Serghei Soigu, cu privire la asediul din Mariupol.

Observatorii au spus atunci ca Vladimir Putin parea „slab si abia reusit sa se tina drept” in scaunul sau.

”Nu este portretul unui Putin sanatos”
A fost una dintre cele mai socante aparitii ale sale de pana acum, lipsita de bravada lui obisnuita de om puternic.

Putin parea dezordonat, indurerat si distras cand i-a spus lui Soigu sa blocheze combinatul siderurgic Azovstal, unde sunt adapostiti peste 1.000 de aparatori si civili ucraineni, astfel incat ”nicio musca sa nu poata intra”.

Expertii au declarat pentru The Sun ca filmarea „nu este portretul unui Putin sanatos”.

Putin este vazut in videoclip aparand cu fata umflata, in timp ce se apleaca adanc pe scaun. Piciorul lui pare sa bata in mod constant, iar mana lui prinde ferm marginea mesei, pe toata durata intalnirii de 12 minute.

Degetele ii sunt sprijinite sub masa, in timp ce degetul mare sta zvacnind deasupra si a dat din picioare cea mai mare parte a timpului.

Oficialii Kremlinului au negat mereu ca este ceva in neregula cu liderul lor, care implineste 70 de ani in octombrie.

”Este un Putin uimitor de slabit”
Profesorul Erik Bucy, expert in limbajul corpului de la Texas Tech University, a declarat insa pentru The Sun: „Este un Putin uimitor de slabit in comparatie cu omul pe care l-am observat chiar si acum cativa ani”.

„Acesta nu este un portret al unui Putin sanatos, ci unul care pare din ce in ce mai slab si abia capabil sa se tina drept la o masa mica de conferinte”, a adaugat Bucy.

„Picioarele lui Putin par, de asemenea, destul de subtiri, de parca ar putea suferi de pierdere in greutate sau de muschi din cauza unei boli”.

”Fata umflata intareste un aspect nesanatos, mai ales in comparatie cu fotografiile si videoclipurile premierei rusesti de acum cativa ani”.

El a adaugat ca Putin pare sa evite privirea lui Soigu – aratand ca un barbat evaziv, fricos, lipsit de incredere si care se simte inconfortabil.

Profesorul Patrick Stewart, de la Universitatea din Arkansas, a remarcat, de asemenea, ca Putin parea foarte stresat.

„Mainile ridicate sub masa sunt intr-o pozitie aproape de cersit, in timp ce tinerea mesei este diferita de ceea ce am vazut anterior – cu siguranta”, a spus profesorul Stewart.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro