Un barbat a talharit baiatul unui politist de la trupele speciale din Timisoara. Ce a urmat

Un barbat de 26 de ani, din Targu Jiu, a fost arestat preventiv, pentru 24 de ore, dupa ce a furat, prin violenta, borseta unui adolescent de 17 ani.

Baiatul l-a sunat pe tatal sau, politist in cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale Timisoara, care l-a prins imediat pe barbat si l-a predat colegilor sai, scrie News.

„Aflat in timpul liber, un politist din cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale Timisoara, a imobilizat un barbat de 26 de ani, care ii sustrasese borseta fiului sau de 17 ani. In fapt, in data de 22 aprilie a.c., in jurul orei 18:40, pe strada Noua din Timisoara, un barbat a deposedat prin violenta un minor de 17 ani,de borseta pe care o avea asupra sa. Minorul a apelat la tatal sau care se afla in apropiere si i-a indicat directia in care s-a indreptat acesta”, transmite IPJ Timis.

La scurt timp, pe strada Ion Neculce din Timisoara, politistul din cadrul BOS Timisoara a reusit imobilizarea atacatorului si l-a predat politistilor timisoreni.

loading...
„In urma verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale Timisoara l-au identificat pe cel banuit de comiterea faptei, fiind vorba de un barbat de 26 de ani, din Targu-Jiu”, mai transmite IPJ Timis.

Barbatul de 26 de ani a fost retinut pentru 24 de ore pentru infractiunea de talharie, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro