VLADIMIR PUTIN A SEMNAT DECRETUL. ROMANII SUNT VIZATI DIRECT

Vladimir Putin a semnat decretul prin care Moscova introduce restrictii de viza pentru cetatenii din tarile pe care Rusia le considera „neprietenoase”. Romanii sunt vizati direct.

Dupa ce Vladimir Putin a inceput misiunea militara speciala in Ucraina, unele state membre UE au impus o serie de sanctiuni Rusiei, astfel, de astazi, 4 aprilie, procesul simplificat de acordare a vizelor este suspendat cu un unele tari din Uniunea Europeana. Masura se aplica si in cazul Norvegiei, Elvetiei, Danemarcei si Islandei, potrivit Mediafax.

Cat despre tarile care au decis sa nu impuna nicio restrictie impotriva Rusiei, interdictia de calatorie COVID-19 va fi eliminata, relateaza Sky News.

Rusia a anuntat ca va atenua interdictia de calatorie COVID-19 pentru 52 de tari.

De altfel, premierul Federatiei Ruse, Mihail Misustin, a declarat ca zborurile vor fi reluate catre si dinspre Argentina, Africa de Sud si alte „tari prietene”, in urma acestei decizii.

loading...
Potrivit oligahului rus aflat in exil, Mihail Hodorkovski, Putin nu se va opri aici. Intr-un interviu acordat CNN, fostul magnat din domeniul petrolier trage un semnal de alarma despre viitoarele planuri pe care liderul rus le-ar avea, vorbind despre un atac asupra unor tari membre ale NATO:

„Trebuie sa intelegem ca, in capul lui, Putin nu se afla in razboi cu Ucraina. El se razboieste cu Statele Unite si Ucraina.

Propagandistii sai au inceput deja sa pregateasca societatea rusa pentru un atac asupra unor tari membre ale NATO. Ei vorbesc despre asta constant. Este o pregatire a opiniei publice pentru asta. (…)

Sunt absolut convins ca, daca decide ca a castigat in Ucraina, acesta nu va fi ultimul sau pas, ultimul razboi. Urmatorul pas va fi in tarile baltice”, a declarat Hodorkovski intr-un interviu acordat CNN.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro