Amber Heard a luat droguri in sala de judecata, in mijlocul procesului cu Johnny Depp?

Johnny Depp si Amber Heard au, poate, cel mai mediatizat proces de pe planeta din ultimii ani, iar camerele de filmat sunt aproape non-stop pe ei, mai ales in sala de judecata.

Pe langa declaratiile pe care le-au facut si acuzatiile pe care si le aduc reciproc, cei doi sunt in centrul atentiei si datorita gesturilor pe care le fac. Daca Johnny Depp a preferat sa fie glumet si sa raspunda amuzant la unele intrebari, reusind sa-i faca pe toti cei prezenti in sala sa rada, Amber Heard a izbucnit de multe ori in plans, atunci cand a povestit prin ce chinuri a trecut in timpul relatiei cu actorul.

Miza procesului fiind una foarte mare, Amber Heard ii cere lui Johnny Depp 100 de milioane de dolari pentru violenta domestica, iar Johnny Depp ii cere lui Amber Heard 50 de milioane de dolari pentru defaimare, era de asteptat ca fiecare miscare a celor doi sa fie atent urmarita nu doar de presa si de autoritati, ci si de internautii pasionati de lumea mondena.

Asa se face ca Amber Heard este pusa la zid pe retelele de socializare din cauza unei filmari care este de-a dreptul socanta: actrita pare ca ia droguri chiar in sala de judecata, in mijlocul procesului cu Johnny Depp, dupa cum noteaza spaniolii de la Marca.

loading...
Dupa cum se poate vedea in filmulet, Amber Heard inhaleaza pe nas o substanta despre care pe Twitter si pe TikTok se spune ca ar fi nimic altceva decat cocaina! „Sa prizezi cocaina intr-o sala de judecata, in mijlocul unui proces, e cel mai nebunesc lucru pe care l-am vazut vreodata”, spune una dintre persoanele care a incarcat pe internet clipul video.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro