Anamaria Prodan a castigat procesul cu Dennis Man!

In luna ianuarie a anului 2021, Dennis Man a plecat de la FCSB si a ajuns la Parma, insa transferul sau nu a fost facut de Anamaria Prodan, care ii era impresara, ci de fratii Becali, Giovanni si Victor.

Deranjata de acest lucru, Anamaria Prodan l-a dat in judecata pe fotbalist si a cerut in instanta sute de mii de euro despagubiri pentru ca Dennis Man a rup unilateral contractul. In ciuda eforturilor lui Gigi Becali, care i-a spus impresarei ca ii ofera 100.000 de euro daca renunta la proces, Anamaria Prodan a mers mai departe in instanta. Si a castigat!

Potrivit presei sportive, Tribunalul Ilfov i-a dat castig de cauza in prima instanta impresarei, iar Anamaria Prodan are de primit de la Dennis Man 350.000 de euro. Insa decizia nu este una definitiva si se poate face recurs.
loading...
„Admite in parte actiunea. Obliga paratul la plata catre reclamanta a sumei de 350.000 de euro (echivalent in lei la data platii), reprezentand penalitati contractuale, precum si dobanda legala penalizatoare aferenta acestei sume calculata de la 27.05.2021 (data comunicarii actiunii) si pana la achitarea efectiva a debitului. Respinge cererea reconventionala ca neintemeiata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor de catre grefa instantei, astazi, 26 mai 2022”, se arata in decizia instantei.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro