Anamaria Prodan il ataca din nou pe Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a dezvaluit recent motivul divortului de Anamaria Prodan (49 de ani), dupa 13 ani de mariaj. Fostul cuplu s-a separat in vara anului 2021. In emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, antrenorul a insinuat ca infidelitatea impresarei ar fi dus la despartire.

„Ati mai fi divortat daca nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost intrebat antrenorul Universitatea Craiova. „Nu”, a raspuns prompt.

In 2019, la finalul unui meci intre Astra Giurgiu si FC Botosani, Anamaria Prodan si Dan Alexa, pe atunci antrenorul Astra Giurgiu, au fost filmati avand o discutie aprinsa. In timpul acesteia, impresara l-a lovit pe antrenor cu pumnul in fata.

In acelasi interviu, intrebat cine a inselat primul in relatie, Laurentiu a declarat: „E greu de spus. Eu niciodata nu m-am gandit ca Anamaria ma insala. Nici acum nu pot sa spun 100% ca m-a inselat pentru ca eu nu am prins-o. Doar am vazut acel gest, care mi s-a parut clar un gest intre doi oameni care au ceva unul cu celalalt. Eu nu urmaresc persoana de langa mine. Pe mine nu m-a filmat nimeni in public. Nu am inselat-o si nu exista nicio dovada in aceasta directie”.

loading...
Pe 19 mai 2022, Laurentiu a devenit tata pentru a treia oara alaturi de iubita lui, Corina (30 de ani). Cuplul are un fiu, Liam. Antrenorul mai are alti doi fii, Laurentiu Junior (13 ani), din mariajul cu Anamaria, si Luca (21 de ani), din casnicia cu Mariana Pfeiffer. Potrivit lui Laurentiu, relatia lui cu Corina a inceput dupa ce deja se despartise de Anamaria.

„Ce fac barbatii slabi in general? Cum isi pot ascunde slabiciunea, decat lovind intr-un om puternic. Ce sa spuna Reghecampf?! Reghecampf este un mincinos patentat. La toate emisiunile iesea si spunea: «Cum?! Sotia mea?! Pai este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat pe Pamant. Daca se intampla asa ceva nu mai existam noi»”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Alta dovada de prostie si slabiciune. El nu face fata interviurilor, in primul rand. (…) El, de fapt, a spus adevarul aruncand cu ceva rau in altii. Nu a fost filmat? Pai cat m-am chinuit sa nu dea pozele de prin paduri. Cand tipam si ma luam in piept cu presa ca nu e Reghecampf prin paduri, ca masina noastra nu este data altor amante, ci ca e data la un prieten. M-am chinuit doi ani sa ascund urmele urate, sa nu cumva sa se faca de ras si sa ne faca de ras si pe noi”, a completat impresara.

Laurentiu are tatuat pe antebratul stang numele Anamariei. Despre soarta respectivului tatuaj, antrenorul a mai declarat: „Nu am sters niciun tatuaj si nici nu m-am interesat de o clinica sa le sterg. Ma gandesc sa-mi mai fac un tatuaj, pentru ca mai am un baiat. Ma gandesc sa fac o poveste, ceva, dar in curand voi face 47 de ani si nu cred ca mai este cazul. Ma gandesc. Deocamdata tatuajele raman”. La randul ei, Anamaria are pe unul dintre umeri un tatuaj cu Laurentiu si copiii ei, Laurentiu Junior, Rebecca si Sarah (din primul mariaj cu Tiberiu Dumitrescu). „Asa va ramane toata viata. O sa trebuiasca sa-l fac pe Luca”, a spus impresara anul trecut, in emisiunea „La Maruta”.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro