Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce a nascut iubita lui Laurentiu Reghecampf

Iubita lui Laurentiu Reghecampf a nascut, in urma cu scurt timp, un baietel perfect sanatos! Care a fost reactia impresarei dupa marele anunt

Anamaria Podan a avut o prima reactie dupa ce fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf, a publicat o imagine cu nou-nascutul, un baietel perfect sanatos pe care el si actuala iubita l-au numit Liam.

Vestea mult asteptata a fost anuntata in urma cu scurt timp, iar antrenorul de fotbal este in al noualea cer de fericire. Care a fost raspunsul celebrei impresare dupa ce fostul sot a devenit tata pentru a treia oara.

Este vestea momentului in lumea mondena romaneasca. Antrenorul de fotbal si actuala iubita au devenit parinti in urma cu scurt timp si nu isi mai incap in piele de fericire. Laurentiu Reghecampf mai are doi baieti, Luca si Laurentiu JR, iar acum a venit pe lume si al treilea, Liam.

Anamaria Prodan a avut o prima reactie dupa anuntul cel mare. Vedeta i-a transmis fostului sot felicitari si i-a urat putere sa faca si mai multi copii, incat sa il intreaca pe Cristi Borcea.
„Il felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sanatos, sa fie bine. Si lui sa aiba putere, sa mai faca copii, cat mai multi, atatia cati isi va dori el. Sa il intreaca pe Cristi Borcea chiar, sa aiba mai multi”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

loading...
Iubita antrenorului de fotbal a devenit mama pentru prima oara si se poate declara cea mai fericita femeie din lume. Baietelul pe care l-a nascut, Liam, este perfect sanatos si aduce zambete pe fetele tuturor.

In cadrul unui podcast, Laurentiu Reghecampf a vorbit despre momentul in care a cunoscut-o pe actuala partenera, marturisind in acelasi timp ca a fosta dragoste la prima vedere.

,Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am vazut-o. Nu am incercat sa iau legatura cu ea si sa o cunosc cu adevarat.Sunt foarte fericit, o iubesc, o sa avem un baiat impreuna. Simt ca lucrurile pentru mine au luat o intorsatura foarte pozitiva. Mi-as fi dorit ca si Anamaria sa aiba parte de acelasi lucru”, a mentionat Laurentiu Reghecampf in cadrul podcast-ului „Acasa la Maruta”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro