Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Laurentiu Reghecampf a devenit din nou tata: „Sa mai faca copii, sa il intreaca pe Cristi Borcea”

La scurt timp dupa ce Laurentiu Reghecampf a devenit din nou tata, Anamaria Prodan a reactionat. Ce mesaj i-a transmis fostului ei sot?

Laurentiu Reghecampf a devenit din nou tata, vestea cea mare fiind data chiar de el prin intermediul retelelor de socializare. Contactata de jurnalisti, Anamaria Prodan a tinut sa ii transmita un mesaj fostului ei sot in cea mai importanta zi din viata lui.

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Laurentiu Reghecampf?

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a tinut prima pagina a ziarelor, intre cei doi au aparut foarte multe tensiuni, dar in ziua in care acesta a devenit din nou tata, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emotionant. Impresara l-a felicitat pe Laurentiu Reghecampf si i-a urat sa mai faca si alti copii, astfel incat sa il intreaca pe Cristi Borcea.

„Il felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sanatos, sa fie bine. Si lui sa aiba putere, sa mai faca copii, cat mai multi, atatia cati isi va dori el. Sa il intreaca pe Cristi Borcea chiar, sa aiba mai multi”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

loading...
Laurentiu Reghecampf este din nou tata de baiat, antrenorul dand vestea in aceasta dimineata. Laurentiu Reghecampf a ales sa posteze pe contul de instagram o fotografie cu cei doi baieti mai mari ai sai, imagine insotita de un mesaj emotionant.

„Astazi dimineata s-a nascut Liam, fratiorul vostru! Va iubeste tata!”, a scris Laurentiu Reghecampf pe instagram.

La scurt timp, Laurentiu Reghecampf a incarcat si prima fotografie cu micutul Liam, antrenorul de fotbal fiind in culmea fericirii. Imaginea a fost apreciata de mai bine de 5000 de persoane, iar prietenii virtuali s-au grabit sa ii transmita felicitari.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro