Anamaria Prodan, tinuta de mii de euro la un eveniment din Capitala.

Mai multe vedete din showbiz-ul romanesc au participat marti, 10 mai, la un eveniment de lux in Capitala – decernarea premiilor Sungate Beauty Icon Awards. Evenimentul a marcat, totodata, si aniversarea de 10 ani pe piata din Romania a salonului de infrumusetare cu acelasi nume.

Adela Popescu, Andreea Marin, Anna Lesko, Catalin Maruta, Oana Roman sau Raluca Badulescu au fost doar cateva dintre vedetele prezente la eveniment. Vedeta serii a fost insa Anamaria Prodan, care si-a facut aparitia intr-o tinuta spectaculoasa, de mii de euro, si a plecat acasa cu un premiu special pentru performanta in impresariatul sportiv.

Anamaria Prodan a purtat un sacou si o pereche de leggings Versace si si-a accesorizat tinuta cu niste sandale spectaculoase, semnate Dolce&Gabbana. Citeste intreaga stire: Anamaria Prodan, tinuta de mii de euro la un eveniment din Capitala. Cum s-a imbracat impresara Citeste intreaga stire: Anamaria Prodan, tinuta de mii de euro la un eveniment din Capitala. Cum s-a imbracat impresara
loading...
Sacoul Versace purtat de celebra impresara costa, conform site-urilor de specialitate, 2.096 de euro, in timp ce pantalonii stil leggings se vand cu aproape 800 de euro. Piesa de rezistenta a tinutei, sandalele aurii Dolce&Gabbana, din piele, decorate cu cristale colorate, ajung la 1365 de euro.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro