Apropiatii mamei sinucigase din Timisoara nu isi explica tragedia.

Fostul sot al Iuliei, tanara din Timisoara care s-a sinucis marti, impreuna cu cei doi copii ai sai, isi “diviniza” fosta sotie, pe care o iubea enorm, spune o prietena de familie a celor doi.

Alina Radi, cantareata de muzica populara din Timisoara, se cunostea cu cei doi de multa vreme, si spune ca, asemeni tuturor celorlalti apropiati, nu intelege ce a impins-o pe tanara mama sa faca un gest sinucigas atat de dramatic. Femeia s-a aruncat, marti, de pe un bloc cu 10 etaje din Timisoara, impreuna cu cei doi copii ai sai, in varsta de 3 si respectiv 6 ani.

“Si-a iubit copiii foarte mult.(…) Urmau sa se recasatoreasca. Nu a dat niciun semn ca s-ar putea intampla asa ceva. Copilul asta e un copil atat de bun, o iubea…. Nu ca o iubea, o diviniza!, marturiseste femeia.

Intreaga marturie a femeii, in video de mai sus.

Alina Radi spune ca tatal copiilor, care s-a intors acum din Austria, unde locuieste, e in stare de soc. “Nici macar eu, care am stat patru ore langa el, ieri, cand a ajuns din Austria… n-a scos un cuvant. Cazul asta a daramat o tara intreaga. Orice femeie care e mama, e imposibil sa nu fi dat o lacrima cand s-a aflat de tragedia asta”, spune ea.

loading...
Pe de alta parte, fostul sot al femeii a fost miercuri sa recunoasca cele trei trupuri, asa cum cere procedura. Nu este clar nici acum motivul care a stat in spatele acestui gest cumplit, insa este luata in calcul si premeditarea, avand in vedere ca femeia a fost vazuta in zona blocului cu zece etaje si in urma cu cateva zile.

Absolventa de psihologie, Iulia urma sa se casatoreasca in curand cu tatal copiilor ei de care, acum cativa ani, divortase. Ea locuia impreuna cu parintii si cu cei mici in Timisoara, iar el traia in Austria.

Marti dimineata, femeia de 33 de ani, mereu zambitoare in fotografiile pe care le afisa pe retelele sociale, a plecat sa ii duca pe copii la gradinita. Cateva zeci de minute mai tarziu, a fost gasita prabusita in fata unui bloc cu zece etaje din oras. Langa ea, erau baietelul de 3 ani si fetita de 6.

Anchetatorii continua cercetarile si spera sa obtina mai multe informatii de la fostul sot al femeii.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro