Bill Gates, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea actuala a miliardarului american

Bill Gates, co-fondator al Microsoft, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

“Ma confrunt cu simptome usoare si urmez sfatul expertilor, izolandu-ma pana cand voi fi din nou sanatos. Sunt norocos ca sunt vaccinat si intarit si am acces la teste si la o ingrijire medicala excelenta”, a scris Bill Gates intr-un mesaj pe Twitter, potrivit baha.com.

Filantropul miliardar a adaugat ca organizatia sa caritabila, Fundatia Bill & Melinda Gates, va continua sa lucreze pentru a preveni orice pandemie viitoare.

La inceputul acestei luni, Bill Gates a avertizat ca exista un risc de „peste 5%” ca lumea sa nu fi vazut cea mai rea parte a pandemiei de coronavirus.

Acesta a spus ca exista riscul ca o varianta „mult mai transmisibila si mult mai fatala” sa apara.

loading...
Nu este pentru prima data cand fondatorul Microsoft a facut astfel de declaratii. In decembrie 2021, a scris pe contul sau de Twitter ca lumea ar trebui sa se pregateasca pentru cea mai grava parte a pandemiei.

„Inca exista riscul ca aceasta pandemie sa genereze o varianta care va fi mult mai transmisibila si mult mai fatala. Nu este probabil, nu vreau sa fiu o voce a nenorocirii, dar este un risc de peste 5% ca aceasta pandemie sa nu fi aratat ce este mai rau”, a spus Bill Gates pentru Financial Times.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro