Carmen Harra prezice divortul anului, dintre Maruta si Andra

Carmen Harra prezice divortul anului, dintre Maruta si Andra. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania. El este unul dintre cei mai apreciati prezentatori, iar ea este o mare artista a tarii noastre. Pe langa iubirea publicului, se bucura si de dragostea celor doi copii, David si Eva.

Carmen Harra prezice divortul anului, dintre Maruta si Andra. Dupa ce Andra a declarat ca si-a pierdut inelul de logodna, prezicatoarea a interpretat acest lucru si a vorbit despre relatia lor, despre care spune ca este posibil sa se destrame in acest an.

Potrivit declaratiilor clarvazatoarei, cei doi nu sunt suflete pereche si exista pericolul unui divort, generat chiar de artista. „A pierde inelul de logodna sau a crede in tot felul de superstitii depinde de la om la om. Sunt oameni care nu cred in nimic, dar ce credem, devenim. Daca noi credem mereu in farmece, blesteme, superstitii, ziua de 13 vineri, pisica neagra etc, atragem prin gandurile astea circumstante care pot fi mai mult negative si in mintea noastra trec mii de ganduri in fiecare zi. Gandurile astea devin realitatea noastra fizica, se transforma in lumea pe care noi o traim.

Andra si Maruta sunt, pentru mine, un cuplu senzational. Maruta m-a adus pe mine din America, in Romania, dupa 17 ani in care nu am mai fost si sunt foarte recunoscatoare. Eu am calculat codurile lor fara sa imi dau seama intr-o emisiune in direct, la Maruta. El mi-a dat data lui de nastere si cea a Andrei, in 2008, nici nu stiu daca erau casatoriti la acea vreme.

loading...
Atat stiu ca i-am spus, ca se va casatori, va avea o fata si un baiat, dar exista si pericolul unui divort generat de ea, si nu de el. In mod simbolic, dupa 13 ani de casatorie, pierde acest inel de logodna. Ei sunt doi oameni a caror relatie poate sa fie extraordinara, dar se poate termina intr-un dezastru.

El si-a calculat aceasta casatorie, a stiut exact, a proiectat in timp cum o sa fie casatoria cu Andra. Nu zice nimeni ca nu au fost atrasi, ca nu s-au iubit, ca nu a existat o forta magnetica intre ei, dar el a gandit foarte bine aceasta casatorie si a vazut o fata superba, ambitioasa si a stiut exact unde se duce. In general, oamenii nu planifica, se arunca orbeste intr-o casatorie si pe urma sufera consecintele.

Ei nu sunt suflete pereche si nu este nici relatie karmica, este foarte interesant„, a declarat Carmen Harra, la Prima TV.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro