Cine era femeia din Timisoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii.

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, impreuna cu copiii ei, un baiat de 3 ani si o fata de 6 ani, urma sa se recasatoreasca cu tatal copiilor ei de care divortase in urma cu mai multa vreme.

Politistii si procurorii au deschis dosar penal in acest caz.

Tatal celor doi copii de 3 si 6 ani se afla in Austria, unde plecase la munca. Urma sa se recasatoreasca cu mama copiilor sai, actele fiind depuse la Primaria Timisoara in data de 19 aprilie. Cei doi divortasera in urma cu mai multa vreme, iar femeia a incercat sa isi refaca viata alaturi de un alt barbat, insa, dupa un timp, a decis sa se recasatoreasca cu tatal copiilor ei.

Femeia nu locuieste in blocul cu 10 etaje de pe terasa caruia s-a aruncat alaturi de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la aceasta adresa cu o masina

loading...
Politistii si procurorii au deschis o ancheta in cazul incidentului de la Timisoara si fac cercetari pentru ucidere din culpa in incercarea de a intelege ce anume a impins-o pe femeie la gestul extrem si in ce conditii s-a petrecut sinuciderea.

Femeia a sarit de pe un bloc de 10 etaje, din Timisoara, impreuna cu cei doi copii ai ei, un baiat de 3 ani si o fata de 6 ani. Femeia si baiatul au fost declarati decedati, iar fata prezinta semne vitale, insa ulterior a decedat si ea.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro