De ce nu se afiseaza Anamaria Prodan cu noul iubit

Anamaria Prodan (49 de ani) confirma in martie 2022 ca are un nou iubit. Impresara si fostul ei partener, Laurentiu Reghecampf (46 de ani), s-au separat in vara anului trecut, dupa 13 ani de mariaj. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre noua sa relatie.

„Sunt, sincer, in cea mai buna perioada a vietii. Ma simt bine eu, inauntru, si se vede si pe afara, asa imi zic toti prietenii, ca intineresc. Traiesc frumos, ma ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubeste totul, sa stii, si florile, si oamenii, si tot ce vrei. Daca ma intrebi acum daca am pe cineva in viata mea, am pe cineva in viata mea, dar niciodata nu o sa ma vezi la brat cu acel cineva pana nu am procesul gata”, a declarat Anamaria Prodan in emisiunea „Star Magazin”, de la Antena Stars.

Tot in martie, Anamaria s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri albi. In descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „??????”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. In februarie, Anamaria a lasat sa se inteleaga ca s-ar fi logodit. „Da, vreau, multumesc”, a scris in dreptul unei imagini in care poarta un inel cu diamante.

La randul sau, Laurentiu formeaza un cuplu cu o tanara care-l va face tata pentru a treia oara. Corina (30 de ani) va da nastere unui fiu in primavara anului acesta.

loading...
Laurentiu mai are doi fii, Luca (21 de ani), din prima casnicie cu Mariana Pfeiffer, si Laurentiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, din fostul mariaj cu Anamaria. Din prima casnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, impresara are doua fiice, Rebecca (22 de ani) si Sarah (21 de ani).

Luna trecut, Anamaria mai spunea: „Am vorbit cu Laurentiu, a vorbit si Bebe. Chiar ne dorim foarte tare sa divortam. Eu imi doresc foarte tare. Asa e frumos si pentru el, ca ii vine alt copil si e normal sa fie un barbat liber cand ii vine copilul, iar eu e normal sa fiu libera pentru ca nu eu am ales drumul asta, l-a ales Laurentiu. Atunci, cel mai frumos e fiecare sa-si vada de viata si sa mearga mai departe”.

„Eu intotdeauna vorbesc civilizat. Am nervi, normal, pentru ca vreau sa scap. E timpul sa merg mai departe si sa nu mai stau legata de Reghecampf, scandaluri si mitocanii. Vreau sa fie o femeie libera, sa-si inceapa viata, sa-si inceapa o relatie calumea. Copiii mei la fel isi doresc, sa nu mai fie asociati de fiecare data”, a completat. „Suntem doi oameni care s-au iubit candva extraordinar. Suntem doi oameni care au construit un imperiu, pe care l-au si daramat sau, ma rog, Laur l-a daramat cu ajutorul altor persoane. Eu o sa fac in continuare bani, pentru ca toata viata am facut singura, nu m-a ajutat nimeni vreodata pe pamant. Toata viata am ridicat oamenii de langa mine si barbatul. Chiar si urmatorul, daca nu va fi mai puternic decat mine, o sa-l ridic tot eu, ca asa e firesc in viata”, a mai spus Anamaria Prodan.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro