Laurentiu Reghecampf a devenit tata pentru a treia oara!

Laurentiu Reghecampf este in al noualea cer! Iubita lui l-a facut tatic pentru a treia oara.

Laurentiu Reghecampf anunta recent ca iubita lui trebuie sa nasca din moment in moment si ambii parteneri erau tare nerabdatori, asta pentru ca isi doreau sa-l stranga mai repede la piept pe bebelusul lor. Fericit nevoie mare, cunoscutul antrenor a postat si un mesaj pe retelele de socializare, acolo unde si-a anuntat fanii cai a venit pe lume si cel de-al treilea mostenitor.

Mai mult decat atat, in postarea facuta pe contul personal de Instagram, antrenorul a publicat o poza cu cei doi baieti ai sai, Laurentiu Jr. si Luca, alaturi de care a scris mesajul prin care isi anunta urmaritorii ca a devenit tatic pentru a treia oara.

De asemenea, pe langa faptul ca Laurentiu Reghecampf si-a anuntat fanii din mediul online ca in aceasta dimineata, 19 mai, el a devenit tata pentru a treia oara, antrenorul a mai facut un anunt important, respectiv despre numele bebelusului.

Asadar, in postarea sa, Laurentiu Reghecampf a dezvaluit ca pe noul mostenitor il va chema Liam, potrivit declaratiei sale din mediul online.

loading...
”Astazi dimineata s-a nascut Liam, fratiorul vostru! Va iubeste tata?”, a scris Laurentiu Reghecampf in dreptul unei fotografii cu cei doi baieti ai lui.

Totodata, cu o zi in urma, antrenorul a facut o serie de declaratii, explicand ca este nerabdator, iar el si partenera sa de viata au facut toate pregatirile pentru venirea pe lume a baietelului lor, Liam.

„Normal ca am emotii, imi doresc sa fie totul bine, totul e pregatit pentru venirea baietelului. Imi doresc sa fie sanatos, sa fie o nastere usoara, sa fie amandoi bine.”, a declarat Laurentiu Reghecampf, pentru fanatik.ro .

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro