Ministrul de Interne confirma ca in biroul lui Raed Arafat a fost gasit un microfon

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a confirmat marti ca in biroul secretarului de stat Raed Arafat, a fost gasit un microfon, iar Parchetul General a efectuat o verificare.

Bode a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa, despre aceasta situatie, de catre jurnalisti.

“Din cate stiu eu, in urma gasirii acestui microfon in biroul domnului secretar de stat Raed Arafat, Parchetul General al Romaniei a efectuat o verificare” – a spus Bode.

Ministrul a evitat sa dea mai multe detalii despre acest caz, sustinand ca doar Parchetul General poate oferi informatii.

”Pe acest subiect nu as putea comenta mai mult, insa va pot asigura ca acordam sprijin unitatilor de parchet in desfasurarea oricarei anchete. Am acordat sprijin unitatii de parchet pentru desfasurarea acestei anchete, asa cum am facut de fiecare data cand MAI a fost solicitat de catre Parchet. Date despre ancheta, rezultatele anchetei si orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode in conferinta de presa.

loading...
Recent, Raed Arafat a afirmat ca Directia Nationala Anticoruptie i-a transformat ultimele 6 luni ”intr-un cosmar”, dupa ce procurorii au incercat sa redeschida un dosar pe numele sau.

Reactia sa a venit dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea formulata de DNA privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro