Reactia lui Cristian Popescu Piedone, dupa condamnare

Cristian Popescu Piedone, condamnat definitiv in dosarul Colectiv, a comendat pe Facebook condamnarea la 4 ani de inchisoare in dosarul Colectiv.

“M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un caine m-au chinuit si m-au tavalit sase ani si jumatate! Zilnic mi-au picurat amar si boala in trup si in familie! M-au vanat pe unde m-au prins. Ca i-am deranjat, ca le-am stricat pusculitele… Ramaneti cu bine, oameni buni!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Primarul le-a multumit celor care i-au fost alaturi in acesti ani.

“Eu merg acum unde ma azvarle statul meu cel romanesc!
Dumneavoastra, cetatenilor din Sectorul 5, va doresc sanatate si fericire! Povestea noastra se opreste aici, din pacate. A fost frumos, atat cat ne-au permis, atat cat ne-au lasat… ! Am dovedit, impreuna, ca prin munca se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut in visuri, am implinit visuri! Am dovedit ca putem face imposibilul… posibil! Va iubesc! Sa iesiti la vot cand vor fi alegeri! Sa va alegeti un primar drept, care sa va respecte! Un primar demn si muncitor, care sa va merite! Cu multa dragoste, Piedone”, a completat Popescu Piedone.

loading...
Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, in dosarul Colectiv, pedeapsa fiind redusa fata de prima instanta, cand fusese condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare pentru abuz in serviciu.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro