Sanziana Buruiana vrea sa stabileasca un record cu alaptarea.

Cunoscuta vedeta Sanziana Buruiana este pe cale sa stabileasca un record cu alaptarea fara intrerupere, tinand cont ca face acest lucru de sase ani si jumatate. Astfel, Iza este alaptata si in prezent, chiar daca s-a nascut in 2015, iar in 2020 a venit pe lume sora ei, Antonia. Mai mult, Sanziana Buruiana nu ar spune nu celui de-al treilea copil, recunoscand ca Iza si-ar dori un fratior.

Sanziana Buruiana este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Frumoasa blondina s-a facut placuta publicului, de-a lungul timpului, prin felul sau de a fi. Reamintim si celebra prietenie din showbiz cu Andreea Tonciu, care a luar sfarsit brusc si definitiv, in urma cu sase ani. In plan personal, ea are o frumoasa familie, fiind casatorita cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Cei doi au impreuna la momentul actual doua fetite, Izabela si Antonia.

Vedeta blondina isi doreste sa intre in Cartea Recordurilor cu o activitate mai putin obisnuita. Sanziana Buruiana nu si-a pierdut simtul umorului si a marturisit ca-si doreste sa atinga recordul mondial la alaptare neintrerupta.

Vedeta si-a surprins urmaritoii de pe Instagram, in urma cu doi ani, atunci cand le-a marturisit ca inca isi alapta fetitia. La vremea respectiva cea mica avea aproape 5 anisori. Aparent si in prezent (de peste sase ani si jumatate), Sanziana Buruiana isi alapteaza fiica cea mare fara oprire. Iar in urma cu doi ani, vedeta a adus pe lume si cel de-al doilea copil, tot fetita, asa ca alaptarea a continuat fara probleme.

Chiar as putea sa intru in Cartea Recordurilor. Nu stiu care a fost cel mai mare record, insa eu am deja sase ani si jumatate de alaptat neintrerupt, pentru ca mai intai am alaptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a nascut cea mica si nu am facut deloc pauza. Le sfatuiesc pe toate femeile sa faca lucrul acesta, pentru ca imunitatea fetelor este foarte buna. Ele trec peste orice raceala foarte, foarte repede”, a declarat Sanziana Buruiana intr-o emisiune TV.

loading...
Asadar, cu doua fetite nascute la diferenta de aproape 5 ani, blondinei i-ar surade ideea de a aduce pe lume si al treilea copil. In plus, Izabela, fiica cea mare, i-a si spus ca si-ar dori un fratior, astfel ca cel de-al treilea copil al Sanzianei Buruiana ar trebui sa fie baiat.

Iza isi doreste si un fratior, ea se intelege mai bine cu baieti. Eu nu ma asteptam nici sa am doi copii, dar acum imi place cu doi. Am aflat ca dragostea nu se imparte, ci se inmulteste”, a spus Sanziana Buruiana.

De cealalta parte, si sotul ei pare incantat de idee. Nicolae Zuluf a precizat ca ar fi dispus sa mearga inainte, indiferent ca ar fi vorba de baiat sau fata.

Sincer, mi-as mai dori un copil, vad ca nu este asa de greu. Daca Dumnezeu imi mai da copii, mergem inainte, nu conteaza ce este, fata sau baiat, ce stie EL mai bine”, a afirmat si Nicoale Zuluf.

In alta ordine de idei, daca apare la orizont cel de-al treilea copil, nu va fi nicio problema pentru Sanziana Buruiana sa stabileasca un record cu alaptarea…

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro