Vladimir Putin ar urma sa fie operat de cancer! Cine va conduce invazia din Ucraina in locul lui

Jurnalistii de Daily Mail au venit in ultima zi a lunii aprilie cu o informatie de-a dreptul incredibila: Vladimir Putin ar avea cancer, chiar daca rusii neaga cu tarie acest lucru, iar liderul de la Kremlin ar urma sa fie operat in curand. Britanicii citeaza un canal de Telegram si merg chiar mai departe: Vladimir Putin ar avea si parkinson si simptome de schizofrenie!

Din cate se pare, daca informatiile sunt reale, presedintele rus si-a facut deja planul si a pregatit terenul, urmand ca atributiile sale sa ii fie delegate lui Nikolai Patrusev, fost sef al FSB (Serviciul Federal de Securitate, mai exact serviciul secret al rusilor infiintat in 1995, adica succesorul KGB-ului).

„Medicii spun ca este nevoie de operatie, insa momentan nu a fost stabilita data. Va fi supus unei interventii chirurgicale si o perioada va fi incapabil sa isi desfasoare activitatile firesti. Stim foarte bine ca are cancer si boala Parkinson, asa cum am spus de multe ori. Maladiile progreseaza”, au scris si cei de la The Sun.

Mai mult decat atat, sursele citate afirma ca Vladimir Putin ar avea cancer abdominal sau la tiroida si parkinson de aproximativ 18 luni. Insa operatia nu va avea loc inainte de data de 9 mai 2022, cand in Piata Rosie va fi comemorata Ziua Victoriei, in cinstea biruintei Rusiei in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

loading...
In varsta de 70 de ani, Nikolai Patrusev ar fi omul care l-a convins pe Vladimir Putin ca Ucraina este plina de neonazisti, el fiind cel mai apropiat om de liderul de la Kremlin. Din 2008, Nikolai Patrusev este presedinte al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse. Nascuti amandoi la Leningrad (Sankt Petersburg), Vladimir Putin si Nikolai Patrusev se cunosc inca de pe vremea cand amandoi faceau parte din serviciile secrete ruse.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro