Bianca Dragusanu, hartuita in parcarea unui centru comercial

Bianca Dragusanu si-a uimit fanii in momentul in care a povestit faptul ca a fost hatuita de un barbat in parcarea unui centru comercial din Capitala.

Bianca Dragusanu a trecut prin clipe extrem de dificile zilele trecute. Aceasta, dupa ce si-a facut cumparaturile la un centru comercial din Capitala, s-a retras catre masina sa personala. In parcare insa, a observat ca este urmarita si agresata verbal de catre un barbat necunoscut.

Imediat cum a simtit pericolul, blondina s-a indepartat de individ. De la o distanta considerabila, aceasta l-a fotografiat pe barbatul misterios si a publicat imaginea pe Instagramul ei personal. In plus, alaturi de imagine, ea a scris si un mesaj in care a cerut ajutorul fanilor, pentru a afla identitatea acestuia.
loading...
„Stie cineva cine este domnul? Nu de alta, dar m-a terorizat ieri in parcarea unui centru comercial”, a spus Bianca pe Instagram.

Astfel de gesturi sunt rar facute de catre Bianca Dragusanu, fapt care dovedeste cat de grava a fost situatia. Din fericire, vedeta este in siguranta si departe de orice pericol in acest moment.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro