BRIGITTE A REVENIT LA NASTASE, DUPA ANUNTUL DIVORTULUI DE FLORIN PASTRAMA

Dupa ce a anuntat separarea de Florin Pastrama, Brigitte a luat o decizie complet neasteptata. Fosta concurenta de la „Ferma” a renuntat la numele de familie dobandit prin casatorie si a revenit la numele fostului sot, Ilie Nastase.

Deocamdata doar pe retelele de socializare. Mai mult, bruneta si-a schimbat si statusul relatiei, iar acum pe profilul ei apare ca este singura.

Vedeta a avut mai multe mariaje, a schimbat mai multe nume, insa cea mai mare notorietate a castigat-o in timpul casniciei sale cu fostul tenismen Ilie Nastase.

Dupa trei ani de casnicie cu Florin Pastrama, Brigitte a luat decizia de a se desparti de acesta, pentru ca nu a mai suportat certurile si agresiunile din partea lui. Brigitte a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu barbatul pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor de la emisiunea „Ferma” difuzata de Pro TV.

loading...
Brigitte Pastrama a luat decizia de a pune punct casniciei cu Florin, dupa ce acesta a fost agresiv cu ea in repetate randuri.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla in care m-au tarat in ultimii trei ani. Eu nu mai am barbat, eu sunt singura. De cand am luat decizia sa-l am pe Florin langa mine, am fost tarata in foarte multe mizerii care nu mi-au apartinut. (…) Am fost de prea multe ori pusa la un loc cu persoane care nu au avut ce sa caute langa mine, in preajma mea. (…) Am decis sa merg mai departe singura. …Nu-i genul care sa insele, dar s-au intamplat alte lucruri, care m-au facut sa opresc tot. Florin nu mai are ce sa caute in casa mea, in viata mea, niciunde. Florin nu mai exista!”, a mai spus Brigitte.”, a declarat Brigitte Pastrama.

In afara de mariajul cu Ilie Nastase, Brigitte a mai fost in trecut casatorita cu Octavian Sfat, un afacerist timisorean si primul ei sot, care i-a daruit un fiu, si cu Ovidiu Torj, alaturi de care are o fiica.

sursa: debarbati.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro