Ce bea Anca Turcasiu ca sa ramana vesnic tanara

La varsta de 52 de ani, Anca Turcasiu are o silueta de invidiat. Cum reuseste vedeta sa se mentina in forma?

Anca Turcasiu a renuntat la carne cu multi ani in urma, iar recent a anuntat ca are un alt secret care o ajuta sa se mentina in forma. Cum reuseste actrita sa se mentina tanara?

Recent, in cadrul unui interviu, celebra actrita a dezvaluit cum reuseste sa se mentina tanara, desi are 52 de ani. Anca Turcasiu a declarat pentru Click! ca s-a dezis de apa din comert.

Actrita consuma de ceva timp apa alcalina. Spune ca este scumpa, dar foloseste pentru sanatatea ei: ”Nu mai consum apa din comert. Beau o apa speciala care se diferentiaza toate celelalte.

loading...
Este apa kangen, o apa ionizata alcalina, care filtreaza clorul si multe alte impuritati. O beau, ma spal cu ea, imi spal si fructele si legumele, si gatesc cu ea. Atunci cand ma spal cu ea imi lasa pielea catifelata, nu e nevoie sa mai folosesc crema. La fel in cazul legumelor si fructelor, se elimina toate pesticidele si erbicidele. Costa, dar e apa vie, iar sanatatea e mai importanta.”, a declarat Anca Turcasiu, pentru sursa citata.

De asemenea, vedeta a renuntat sa mai consume carne cu multi ani in urma si spune ca nu este sanatoasa.

”E un stil de viata,, nu este o dieta. Nu stiu ce avantaje sau dezavantaje are pentru ca nu vreau sa dau sfaturi.

Nu recomand, nu fortez pe nimeni sa il adopte. E un stil de viata pe care l-am ales in urma unor carti pe care le-am citit. M-au motivat ca nu este sanatos sa mananci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie sa isi asculte corpul, gandurile, sufletul. Poate tie nu iti prieste acest stil de viata. De exemplu, familia mea mananca si carne si totul este minunat.”, a declarat Anca Turcasiu intr-un interviu pentru revista Unica, in urma cu mai multi ani. Din cand in cand, actrita mai consuma peste. „N-am fost o carnivora de fel. Nu a avut legatura cu a fi mai sanatoasa sau a arata intr-un fel. Este un mod de viata aceasta alimentatie, dar eu nu dau sfaturi nimanui. Fiecare are anumite pofte, anumite placeri. Mananc din cand in cand peste. Mi-am dat seama ca nu-mi place carnea si am renuntat la ea”, a anuntat Anca Turcasiu in urma cu ceva vreme intr-o emisiune TV.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro