Ce s-a intamplat cu Nuti, bona facuta celebra de Anamaria Prodan. Cum o facea impresara sa planga

Nuti, bona angajata de Anamaria Prodan, a devenit cunoscuta in showbiz-ul romanesc dupa aparitiile la TV alaturi de impresara. Si totusi, odata ce copiii vedetei au crescut, celebra bona s-a indepartat usor-usor de familia Prodan-Reghecampf. Totusi, chiar daca presa a scris despre ea ca ar fi plecat din tara, se pare ca aceasta inca face parte din familie.

In trecut, cand Anamaria Prodan filma reality show-ul sau, Nuti era bona care avea grija de Bebeto, dar si de casa. Multi ani, femeia a asta langa vedeta si a ajutat-o de fiecare data cand a avut nevoie. Ba chiar, la un moment dat, Nuti se mutase in Emiratele Unite Arabe alaturi de familia Reghecampf.

De ceva vreme, bona Nuti nu a mai fost vazuta in compania impresarei Anamaria Prodan. La un moment dat, presa din Romania a scris ca femeia ar plecat din tara, dar se pare ca adevarul este cu totul altul. Potrivit Anamariei Prodan, Nuti este in continuare parte din familia sa si are grija de mezinul impresarei si al lui Reghe. Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania astfel ca a avut nevoie de ajutor pentru a-si creste copiii.

Bona Nuti este de foarte multi ani in casa impresarei, iar femeia este atasata de membrii familiei. In urma cu ceva vreme, presa a scris faptul ca bona Nuti s-ar fi mutat din casa Anamariei Prodan si ar fi plecat in strainatate alaturi de iubitul ei. Si totusi, vedeta spune ca Nuti este foarte fericita alaturi de ei si este atasata de fiul cel mic, Bebeto. Mai mult, atunci cand Anamaria Prodan ridica tonul la fiul ei, bona Nuti incepea sa planga. In plus, bona Nuti si-a petrecut Anul Nou in vila Anamariei Prodan de la Snagov, alaturi de fiul acesteia.

loading...
Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania! Toata lumea stie ca a fost fiica interpretei de muzica populara Ionela Prodan, dar despre tatal impresarei se stiu foarte putine detalii!

Dupa moartea mamei sale, Anamaria Prodan a ramas cu o mostenire fabuloasa, despre care se spunea ca ar fi de cateva milioane de euro! Putina lume stie ca cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost mostenita de la primul sot, celebrul avocat Traian Tanase.

Anamaria Prodan mai are o sora, Anca Savelio, care in prezent locuieste in Statele Unite! Ea a acordat un interviu in publicatia San Diego Voyager, unde a vorbit despre tatal ei.

sursa: bzir.O

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro