Cu ce s-a imbracat Catalin Botezatu la Balul Printului Albert de Monaco

Catalin Botezatu si Mirela Novak au fost invitati la celebrul Bal al Printilor si Printeselor de la Monaco, organizat de Printul Albert. Evenimentul a avut un dress-code pe care designerul de moda l-a respectat cu strictete.

Avand o cariera de creator de moda si fotomodel, celebrul designer, in varsta de 55 de ani, a purtat un costum de ceremonie militara si a fost insotit de colega sa de breasla, Mirela Novak. Aceasta a purtat o rochie roz, creata de ea insasi, care a atras atentia celor prezenti la eveniment, la care a asortat o tiara.

Printul Albert de Monaco a cerut invitatilor sai sa respecte un cod vestimentar pentru bal, iar acestia s-au conformat. Dupa terminarea evenimentului, Mirela Novak a facut primele declaratii legate de atmosfera, aranjamente si meniu. Aceasta a adaugat faptul ca pe mese au fost servite mancaruri fine, dulciuri de tot felul si homar albastru, toate preparate de celebrul bucatar sef Philippe Joannes.
loading...
„A fost foarte frumos si elegant totul. (…) Fiecare invitat a fost obligat sa respecte codul impus la imbracaminte, doamnele cu rochie de bal si tiara, iar domnii sa vina in costum alb sau cu uniforma militara de ceremonie”, a declarat designerul Mirela Novak.

Balul a fost organizat pana la cel mai mic detaliu, iar atmosfera a fost intretinuta de tenorul Alin Stoica, care a fost invitat pentru a treia oara la un astfel de eveniment organizat de Printul Albert.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro