Cunoscut interpret de manele, prins drogat la volan in Timisoara.

Un interpret de manele care este cunoscut sub numele de Ionut, Printul Banatului, pe numele saureal Ionut Zahara, din judetul Mehedinti, a fost prins, la Timisoara, in timp ce conducea un autoturism, dupa ce consumase droguri.

Politistii au descoperit si ca masina la volanul careia se afla nu era inmatriculata.

Interpretul de manele a fost depistat in timul unei razii a IPJ Timis, cu ocazia desfasurarii unui festival, potrivit news.ro.

”La data de 12 iunie 2022, in jurul orei 21:55, politistii Sectiei 4 Timisoara au oprit in trafic pe Calea Torontalului din Timisoara, un autoturism condus de un barbat de 33 de ani. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta avea auto neinmatriculat. Barbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, incatusat si condus la sediul sectiei unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitiva la cocaina, fapt pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii probelor biologice”, transmite IPJ Timis.

loading...
Barbatul depistat de politisti este interpretul de manele cunoscut sub numele de Ionut, Printul Banatului.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru infractiunile: conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive si conducerea unui autotursm neinmatriculat.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro