David Popovici, prima postare pe Instagram, dupa ce a castigat aurul la Campionatul Mondial

In varsta de doar 17 ani, David Popovici a castigat cursa de 200 de metri liber la Campionatul Mondial din Ungaria. El nu doar ca a reusit sa obtina aurul, dar a si doborat un record mondial la juniori: a incheiat cursa cu timpul 1:43.21.

David Popovici este primul roman care devine campion mondial la inot. „Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapida. M-a ajutat faptul ca oamenii pe care ii iubesc m-au privit si cei de acasa au crezut in mine. Oamenii de acasa au crezut in mine! Medalia este pentru ei. Acum voi merge sa ma refac si voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminata, inca mai am foame pentru performanta”, a spus sportivul imediat dupa cursa. Timpul obtinut de el este al patrulea intr-un clasament all time!

Campionatul Mondial de Inot de la Budapesta nu a fost televizat in Romania, iar acest lucru a creat un val de reactii negative pe internet. Iar prima postare de pe Instagram pe care a facut-o David Popovici dupa ce a castigat aurul s-a referit direct la acest lucru.
loading...
„Revolutia nu va fi televizata”, a scris inotatorul roman in dreptul fotografiei care a adunat peste 16.000 de like-uri si sute de comentarii in doar 10 ore de la postare.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro