La 52 de ani, Mihaela Radulescu arata senzational in costum de baie

Desi a trecut de 50 de ani, Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu o serie de imagini de la piscina, in ipostaze wow. Vedeta demonstreaza inca o data ca frumusetea nu tine cont de varsta.

Mihaela Radulescu face parte din categoria divelor care par sa fi gasit secretul tineretii fara batranete. Desi a implinit 52 de ani, diva de la Monaco afiseaza o silueta de invidiat. Vedeta s-a lasat fotografiata in timp ce se relaxa pe o saltea gonflabila, la piscina.

Prezentatoarea de televiziune a impartasit cu fanii imaginile care o surprind intr-un costum de baie deux pieces, in care arata fermecator. Mihaela Radulescu a primit numeroase complimente pentru conditia sa fizica. „Mi-ar fi rusine sa stau langa tine pe plaja, ma duc sa ma ascund intr-un colt”, „Cat ai implinit??? 25?? Superba”, „Intotdeauna cu zambetul pe buze. Arati tare bine. Esti inspiratie pentru noi”, au fost cateva dintre mesajele transmise de fani.
loading...
Mihaela Radulescu a spus in repetate randuri ca forma sa fizica se datoreaza unei diete echilibrate, pe langa mult sport, pe care il practica zilnic, minimum 15 minute. Pe langa asta, vedeta este de parere ca „tineretea e despre vitalitate si gandire pozitiva, despre chef de viata si iubire, despre sanatate si evolutie”, dupa cum scria acum ceva timp pe contul ei de socializare.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro