La nunta, Roxana Dobre a purtat un colier cu diamante. Cat a costat superba bijuterie

Florin Salam a avut o nunta ca-n povesti cu Roxana Dobre, care a atras toate privirile in rochia de mireasa accesorizata cu un colier cu diamante superb. Cei doi au avut cununia religioasa si o petrecere de vis, la malul marii, care s-au desfasurat la mijlocul saptamanii trecute. Si daca pana acum s-au aflat multe dintre detaliile fastuosului eveniment, fanii dar si invitatii la nunta erau curiosi cat a costat minunata bijuterie de la gatul sotiei lui Salam.

In urma cu cateva zile a avut loc nunta anului in showbiz-ul romanesc! Roxana Dobre si Florin Salam si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, iar cei doi s-au bucurat de o petrecere pe cinste intr-un club exclusivist din Mamaia. Roxana si Florin sunt de mai bine de 8 ani impreuna si au doua fetite. Cei doi si-au oficializat relatia in 2021, cand s-au casatorit civil.

La nunta, sotia lui Florin Salam a optat pentru o rochie plina cu pietre, insa detaliul cel mai important care a iesit in evidenta a fost chiar bijuteria pe care a purtat-o la gat la marele eveniment. Astfel, multa lume a fost curioasa cat costa colierul cu diamante purtat de Roxana Dobre!

Roxana a fost cea care a atras toate privirile cu rochia ei spectaculoasa, insa detaliul care a iesit cel mai bine in evidenta a fost chiar bijuteria pe care e frumoasa bruneta a purtat-o la gat. Multi s-au intrebat cat a costat colierul cu diamante care i-a completat tinuta. Ei bine colierul cu diamante a fost personalizat de sotia lui Florin Salam la o bijuterie de lux, iar pretul variaza intre 5.000 si 6.000 de euro.

loading...
Frumoasa mireasa a avut parul prins la nunta si a fost acoperit cu un voal lung care i-a completat perfect outfit-ul spectaculos, iar zambetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei Dobre. Focoasa bruneta a avut un buchet format din bujori albi, dar si o rochie cu o multime de pietre si cristale.
Florin Salam si Roxana Dobre sunt impreuna din 2014 si au trei copii minunati. Cu toate acestea, manelistul a ezitat vreme de multi ani sa-si oficializeze relatia. A facut-o abia in 2021, cand s-au casatorit civil. Insa abia pe 1 iunie 2022 au facut si nunta. Ceremonia a fost una speciala, pe plaja, si a urmat una in biserica, asa cum se obisnuieste. Iata care e motivul pentru care cei doi au amanat 8 ani sa se cunune.

Din 2014, Florin si Roxana traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Desi in trecut s-a spus ca s-au despartit, ei au ramas tot impreuna. Cei doi au cinci copii, o fata si un baiat din prima casnicie a manelistului, si inca doua fetite si un baiat, care sunt rezultatul iubirii pe care si-o poarta reciproc. Si totusi, motivul pentru care Florin Salam a ezitat sa o duca pe Roxana in fata altarului este unul profund. Se pare ca are legatura cu Fanica, raposa lui sotie, si cu un juramant facut la mormantul ei.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro