Mama din Timisoara si cei doi copii au fost inmormantati intr-un loc de veci donat

Pe 3 mai, Iulia B si-a luat cei doi copii si s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje. Cei trei au decedat, iar tatal micutilor a decis ca acestia sa fie inmormantati in acelasi sicriu. La o luna de la inmormantare, s-a aflat ca mama din Timisoara si micutii isi dorm somnul de veci intr-un loc de veci donat.

In dimineata zilei de 3 mai 2022, o femeie de 32 de ani s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje in timp ce isi tinea copiii in brate. Cei trei au decedat, iar tatal celor mici a fost sfasiat de durere. Alexandru a avut parte de un soc atunci cand a aflat vestea tragica, mai ales ca nu se afla in tara si nu a putut merge imediat la fata locului.

La putin timp dupa ce barbatul a sosit in tara, a decis ca fosta lui partenera si cei doi copii sa fie ingropati in acelasi sicriu. De asemenea, acum, la mai bine de o luna de la inmormantare, s-a aflat ca micutii si femeia isi dorm somnul de veci intr-o cripta donata.

Cazul mamei din Timisoara, care s-a aruncat de la etajul 10 cu cei doi copii in brate, a socat o tara intreaga. Nimeni nu se astepta ca femeia sa decurga la un astfel de gest, mai ales ca ii iubea extrem de mult pe micuti. Socul a fost cel mai mare pentru Alexandru, tatal micutilor, care nu era in tara in momentul in care a avut loc tragedia.

loading...
La putin timp dupa ce a aflat vestea, acesta a venit imediat in Romania si a hotarat ca fosta lui partenera, fetita si baietelul sa fie inmormantati in acelasi sicriu. Mormantul se afla langa capela, in centrul cimitirului, intr-o cripta donata, care a apartinut unei familii care a locuit in Timisoara, insa, ai carei membri sunt mutati toti in Germania, scrie Gandul.

Totodata, administratorul cimitirului spune ca Alexandru, tatal micutilor decedati, a inceput demersurile sa faca o cripta noua.

„Strabunica copiilor, din partea tatalui, vine zilnic la mormant. Bunica vine, tatal copiilor vine si el. Chiar am vorbit astazi cu el, ca vrea sa refaca mormantul, sa faca o cripta noua. Acolo a fost o familie de nemti, care sunt plecati si au donat cripta bisericii, iar biserica a avut bunavointa sa le-o dea lor, avand in vedere cazul care a fost si cu copii. Dar tatal vrea sa o refaca si sa faca o cripta noua acolo’, spune administratorul cimitirului, potrivit sursei citate anterior.

Soacra mamei din Timisoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu stia ca Iulia are probleme psihice. Femeia a declarat ca este uimita sa afle ca aceasta a fost internata la Psihiatrie si considera ca nu a fost tratata corespunzator din moment ce peste cateva zile de la externare si-a luat viata.

Vrem sa stim si noi cu cine a vorbit ultima data Iuliana la telefon, cat de grava era boala? Sunt multe intrebari.Nu stia nimeni ca ea a fost la spital, nu stia nimeni de aceste probleme ale ei. Banuiesc ca stia doar cine a preluat-o la iesirea din spital.

Eu nu am fost audiata. Vrem sa stim ce a declansat aceasta nebunie, cineva a amenintat-o? Ca putem sa fim si noi in pericol, si familia ei’, a spus soacra ei.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro