“Mascati” de la Politia Capitalei, cercetati disciplinar dupa ce au lucrat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam

Cativa luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) din cadrul Politiei Capitalei sunt cercetati disciplinar. Patru “mascati” de la Politia Capitalei s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta cantaretului Florin Salam.

Cei patru ar fi dat deja explicatii in fata superiorilor si ar fi cercetati disciplinar. Bodyguarzii de la nunta lui Salam risca sa fie chiar si anchetati penal daca se va dovedi ca in trecut acestia au mai incasat bani pentru care nu au platit impozite si pe care nu i-au mentionat in declaratiile de avere.

„Avand in vedere informatiile vehiculate in spatiul public cu privire la faptul ca,,Patru mascati de la Politia Capitalei, sunt cercetati disciplinar dupa ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare si Relatii Publice al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti este abilitat sa comunice urmatoarele: Conducerea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a dispus efectuarea de verificari prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, in functie de rezultat, vor fi dispuse masuri in consecinta”, transmite Politia Capitalei.
loading...
Florin Salam si Roxana Dobre s-au casatorit, pe 1 iunie, la Constanta, intr-un club de lux din Mamaia. La eveniment au participat sute de persoane, vedete, oameni de afacei si lideri ai lumii interlope.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro