Nicolae Guta a devenit din nou tata. Cine este femeia care i-a daruit cel de-al 12-lea copil

Nicolae Guta a devenit tata pentru a 12-a oara! Artistul are un baietel de doar cateva luni.

Showbiz-ul romanesc a fost zguduit de o nou veste. Celebrul manelist Nicolae Guta este tata pentru douasprezecea oara. Cantaretul in varsta de 54 de ani s-a casatorit pentru prima data la 14 ani si s-a iubit de-a lungul timpului cu multe femei, sase dintre ele l-au facut si tata.

Initial, in showbiz s-a zvonit ca Nicolae Guta mai are un mostenitor, insa, potrivit spynews.ro, fara alte detalii despre copil ori despre femeia care l-a facut din nou tata, acum vin si primele declaratii facute chiar de Nicu, unul dintre fiii cei mari ai manelistului.

Potrivit lui Nicu, mama celui mai mic copil a lui Nicolae Guta este Cristina, femeia alaturi de care manelistul traieste o frumoasa poveste de dragoste de ani buni si care l-a facut barbat de casa.

Cei doi s-au casatorit in 2016, iar de trei luni au devenit parintii unui baietel.

loading...
In tot acest timp, spune Nicu, artistul nu a apucat sa petreaca prea mult timp alaturi de mezinul familiei, caci este prins cu evenimentele pe care deja le avea programate, insa, cu siguranta, va recupera timpul pierdut.

„Cristina (nr. este mama copilului). Am un fratior, nou-nascut si este baiat! Este baiatul lui, este fratele meu si este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo doua, trei luni (nr. a venit bebelusul pe lume). A apucat sa treaca sa il vada, dar din pacate nu a putut sa stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta in care a stat foarte mult”, a marturisit Nicu, fiul lui Nicolae Guta, la un post TV.

Nicolae si Cristina, spune Nicu, care precizeaza ca inca nu si-a cunoscut fratele, s-au decis ca pe mezinul familiei sa il cheme Selin.

”Selin! Asa am inteles… Nici eu nu am apucat sa il vad”, a mai adaugat acesta.

Acum, artistul are 12 copii, ultimul venind pe lume in urma cu doar cateva luni.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro