Pepe a devenit tata pentru a treia oara!

Artistul si iubita lui trverseaza cea mai frumoasa parte a relatiei lor, dupa ce au devenit parintii unui baietel perfect sanatos.

Pepe este oficial tata de baiat, dupa ce in urma cu doar putin timp Yasmine Ody, tanara cu care acesta formeaza o relatie dupa divortul de Raluca Pastrama, l-a adus pe lume pe fiul lor.

Artistul mai are doua fiice din cea de-a doua casatorie a sa, Rosa Alexandra si Maria.
Vestea ca iubita lui este insarcinata s-a aflat in urma cu aproximativ 2 luni de zile, atunci cand aceasta avea deja sarcina destul de avansata.

Informatia conform careia Pepe a devenit tata pentru a treia oara a fost facuta publica de Cristi Brancu in cadrul emisiunii pe care o prezinta.

loading...
Pana la momentul acesta, artistul nu a confirmat faptul ca iubita lui a nascut.

Pe surse, insa, s-ar fi aflat ca fiul lor este perfect sanatos, ba chiar medicii i-ar fi acordat nota zece la nastere. Potrivit ProTV, Yasmine Ody a nascut la o clinica privata din Capitala, iar totul a decurs ca pe roate. Micutul cantareste 2.750 grame, iar parintii lui se bucura din plin de intalnirea cu el.

Ba mai mult, cei doi nu au stat degeaba pe parcursul acestor 9 luni si au deja numele pregatit pentru baietel.

Artistul „s-a laudat” cu alegerea pe care a facut-o pentru numele baietelului sau. Astfel ca Pepe, fericit din cale afara ca va deveni tata de baiat, a decis ca fiul sau sa-i poarte numele: Pepe Junior.
„Vine si Pepe… tare, din urma. Iti dai seama, cum voiai sa-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decat Pepe, nu vezi ca sunt la moda de atatia ani?! Cine ar putea sa ii puna numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Doua luni mai are, doua luni si un pic”, a dezvaluit, in urma cu cateva saptamani, Pepe la un post de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro