Raed Arafat, nervos pe presa, din cauza geamandurilor cu cruce

Secretarul de stat Raed Arafat s-a enervat, marti, si a refuzat sa stea de vorba cu presa, iritat de faptul ca initiativa SMURD cu geamandurile in forma de cruce a fost criticata si luata in ras de mass-media.

Aflat pe holurile Parlamentului, seful SMURD le-a intors spatele jurnalistilor chiar cand acestia puneau intrebari despre controversatele geamanduri.

”Ce … ce dezbateri? Niste geamanduri care au fost … 5 la numar, puse undeva. Care-i problema? De ce faceti un subiect care este fara obiect? Ideea este ucisa si s-a terminat. Gata.” – a spus Arafat nervos, plecand pe holurile Parlamentului.

Abia la lift a mai fost prins de jurnalisti.

Reporter: Era nevoie de asa ceva, domnule Arafat?

Raed Arafat: Da, era nevoie.

Reporter: De ce?

loading...
Raed Arafat: Asta puteti sa va intrebati singuri.

Reporter: Despre mesajele Ro-Alert, am vazut ca si acestea sunt un motiv de discutie, pentru ca sunt prea multe si irelevante deja.

Raed Arafat: Asa este. Cum ziceti dumneavoastra.

Ca sa atraga atentia asupra pericolelor, Fundatia SMURD a trimis pe litoral mai multe geamanduri care au in varf o cruce.

Socati, multi au criticat decizia, pe motiv ca ei au mers in concediu, nu la cimitir. Initiatorii spun insa ca mai bine vezi crucea in apa, decat un om resuscitat pe plaja.

Partea superioara este sub forma de cruce, pentru a atrage, intr-un mod mai dur, atentia asupra pericolelor din larg. Doar ca initiativa nu a avut efectul dorit.

Potrivit legii, geamandurile sunt obligatoriu portocalii, sub forma de romb, sfera sau o combinatie intre cele doua, iar textul de pe baliza indica adancimea.

Pe cele trimise de la SMURD, scrie ca 36 de oameni au murit doar anul trecut in apa marii.

Prima geamandura donata de Fundatia SMURD a fost montata la Eforie, dar s-a rupt la prima furtuna.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro