Tatal Denisei Raducu, declaratii socante, dupa ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale

Tatal Denisei Raducu trece prin momente cumplite, dupa ce a pierdut in instanta drepturile de autor ale artistei. Barbatul a vorbit despre situatia prin care trece intreaga familie. Emilian Raducan a cheltuit peste 5.000 de euro pentru a castiga drepturile de autor ale artistei.

Familia regretatei artiste Denisa Raducu traieste o adevarata drama, dupa ce a pierdut, in instanta, drepturile de autor ale cantaretei. Tatal Denisei a promis ca nu va renunta si nici nu se va lasa intimidat de situatie. Emilian Raducan va continua sa lupte, la recurs pentru a i se face dreptate.

Tatal Denisei Raducu se confrunta cu numeroase probleme de sanatate. Desi a apelat la ajutorul multor specialisti, cu tot tratamentul, barbatul a ramas cu sechele. Emilian Raducu a fost diagnosticat cu pareza faciala iar medicii i-au spus ca aceasta boala nu se va vindeca in totalitate.

Tatal Denisei Raducu sufera enorm dupa ce fiica sa a plecat dintre noi. Emilian Raducu a facut dezvaluiri socante, dupa ce familia a pierdut, in instanta, drepturile de autor ale artistei. Barbatul a declarat ca familia a cheltuit 5.000 de euro pentru a castiga drepturile de autor ale Denisei. Tatal artistei a marturisit ca nu va renunta si va lupta pentru a castiga drepturile de autor. De asemenea, in cazul in care se va ajunge la o solutie favorabila, totul ii va revine Adelinei, sora cantaretei.

loading...
„Daca se da o solutie favorabila, la recurs, totul ii revine celeilalte fiice, Adelina. Daca ne-am recapata anumite drepturi, banii nu i-am folosi sa mearga fata mea in vacante exotice sau pe distractii. Sunt cheltuieli mari dupa ce o persoana iubita nu mai e printre noi, trebuie platite impozite la casele ei, de facut pomeni, de terminat casa din sat’, a marturisit tatal Denisei Raducu, pentru playtech.ro.

Emilian Raducu, tatal Denisei, se confrunta cu numeroase probleme de sanatate. Barbatul a fost diagnosticat cu pareza faciala si desi are tratament, medicii i-au spus ca nu se va vindeca in totalitate. Tatal regretatei artiste a marturisit ca fiica lui este inmormantata langa bunicul ei. Emilian Raducan sustine ca vrea sa fie ingropat langa fiica lui, atunci cand se va stinge din viata.

„Langa fiica mea este ingropat tatal meu. El a murit acum 9 ani, deci, daca ar fi sa mor maine, se poate face deshumare si ma ingroape acolo. Cand mor, vreau sa fiu ingropat langa fetita mea, nu o las singura’, a mai spus tatal artistei.

Denisa Raducu, cunoscuta si ca Denisa Manelista, s-a stins din viata pe 23 iulie 2017. Luna viitoare se vor implini cinci ani de la moartea regretatei artiste. Cantareata a murit dupa o lupta crunta si nemiloasa care a macinat-o intr-o scurta perioada de timp. Denisa a fost inmormantata la Valcea, orasul ei natal. Cantareata isi doarme somnul de veci intr-un cimitir din curtea manastirii valcene Morunglava.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro