Vasile Dincu iese la lupta!

Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, a afirmat, marti, in cadrul ceremoniei organizate cu prilejul implinirii a 75 de ani a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, ca va sprijini cu toate fortele procesul de revenire a echipei de fotbal in Liga I.

„Vreau sa va spun ca sunt hotarat sa sprijinim cu toate mijloacele pe care le am la dispozitie clubul Steaua. Si este problema conducerii clubului sa gasim cea mai buna solutie pentru ca sportivii nostri sa poata sa joace in Liga I. Sprijin acest proces si va promit ca acest lucru se va intampla. Voi sprijini cu toate fortele ca Steaua sa fie din nou in prima liga”, a afirmat Dincu in discursul pe care l-a avut pe stadionul Steaua.

El considera ca gloria sportului romanesc poate fi readusa prin intermediul unor cluburi precum CSA Steaua.

„Trebuie sa fim intotdeauna recunoscatori campionilor olimpici, mondiali ai acestui club. Este o performanta care aduce glorie Romaniei. Putem spera ca sportul, prin cluburi precum Steaua, va reusi sa ridice din nou flacara natiunii noastre, pentru ca suntem o natiune puternica.

loading...
Din pacate, traim un moment pe care trebuie sa-l depasim cat mai repede. Steaua face parte din istoria noastra, din patrimoniul nostru, din patrimoniul Romaniei. Clubul Steaua nu poate fi injurat, este al Romaniei, al armatei Romaniei si al poporului. Trebuie sa deschidem acest templu al sportului pentru copii, este o casa a tuturor stelistilor, a stelistilor veritabili”, a mai spus ministrul.

CSA Steaua a sarbatorit 75 de ani de la infiintare pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in cadrul unei ceremonii la care au participat fosti si actuali campioni olimpici, mondiali si europeni ai clubului bucurestean, ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, ministrul Sportului, Eduard Novak, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, fosti conducatori ai gruparii sportive.

In cadrul evenimentului care a avut loc pe stadionul Steaua, ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, si Eduard Bachide, secretar de stat in cadrul MApN, le-au oferit emblema de onoare si alte distinctii militare unor ofiteri din cadrul armatei romane.

Totodata au fost premiati castigatorii Cupei Steaua 75 si a campionilor olimpici ai CSA Steaua.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro